Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
To jaki byś polecił w tym przedziale cenowym?
|
|
Ciekawy zbieg okoliczności , akurat w tym czasie i temacie , Nie powiesz , że ten IP jest tu aż taki powszechny , ja sobie bynajmniej nie przypominam Tak czy siak , pójdziesz siedzieć , a o robocie w Łomży zapomnij , już moja i marudy w tym głowa 10 latek nie wyjęte ! I tak masz szczęście, że karę śmierci znieśli
|
|
dokladnie, center-mebel na legionow (za pryma) i okleina na akademickiej.
|
|
ha ha afera kilka lat PYTANIE A gdzie są służby Sanepidu i Inspekcja Weterynaryjna z terenu gdzie tą sól podrabiano? przecież kontrolują obligatoryjne wszystkie tego typu firmy na swoim terenie . Jest tam pewnie kilku dyrektorów , inspektorów którzy zarabiają kupę forsy. ALBO BIORA W ŁAPE !!!!!!!!!!! KARA ??????? JAK W CHINACH ZA ZATRUTE MLEKO. POD ŚCIANE I KULA W ŁEB !!!!!!!!!!
|
|
A Mucha to nie Tuska?
|
|
to dobre z zeszłego roku Dyrektor JBB: Znów jesteśmy największym producentem wędlin w Polsce Łukasz Rawa, portalspozywczy.pl 30-03-2011, 12:50 Nasza firma cały czas inwestuje w zakład w Łysych. Obecnie trwają intensywne prace przy odbudowie hali szybkiego wymrażania - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Leszek Lenart, dyrektor sprzedaży i marketingu JBB. Zakład mięsny produkuje w tej chwili ok. 250 ton wędlin na dobę, czyli o połowę mniej niż przed pożarem w czerwcu 2009 r. - Zakładamy, że produkcja może się zwiększyć w bieżącym roku do 300 ton. Jednak nie wielkość produkcji jest dla nas najważniejsza. W półtora roku nie da się odtworzyć poziomu sprzedaży sprzed pożaru, w trakcie którego doszczętnie zniszczone zostały hale produkcyjne, magazyny, chłodnie oraz biurowa część firmy. Na poziom sprzedaży sprzed pożaru JBB pracowało 17 lat - akcentuje Leszek Lenart. - Jednak mimo trudności spowodowanych pożarem, obecnie znów jesteśmy największym producentem wędlin w Polsce - zaznacza. Podkreśla, że priorytetowe dla JBB są relacje z kontrahentami, jakość wyrobów oraz wysoka higiena produkcji. - Inwestujemy w innowacyjne rozwiązania, czego przykładem jest nasz zakład, najnowocześniejszy w Europie - wskazuje dyrektor sprzedaży i marketingu JBB.
|
|
Witam Zerknij może Ci sie spodoba www.kamilzieba.flog.pl/pf/ Pozdrawiam
|
|
To to samo
|
|
to do zobaczyska nad Biebrzą z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
piec firmy De Ditrich a jeszcze powiedz jaka firma zajela sie instalacja oraz szeregiem projektow-czekam na odpowiedz
|
|
Constar nie zniknął, w stokrotce można kupić ich produkty. Więc z innymi bedzie tak samo- ludzie coś jeść muszą, nawet po publikacji nazw wszystkich firm wszystko dość szybko przycichnie, moim zdaniem.
|
|
Mnie kiedyś robiła firma z ul. pl. Konstytucji 3 Maja 2 , p.Banach - instalatorstwo Sanitarne i C.o. jestem zadowolony ,
|
|
myślicie że wcześniej o tym niewiedzieli wypłyneło dopiero teraz z tą solą bo ktoś komuś nieposmarował kasy to wypłyneło i czas żeby dupy ruszyli i zaczeli więcej kontroli nietylko soli rudy błazen z druhem
|
|
nie ogladamy już w 3D wszystko już wóciło do normy ale cały dzien obijalismy sie o sciany z powodu zeza. Kasia..
|
|
@dokumenty: Zastanawiajace jest ze masz doporo 4 posty na forum z czego 3 w tym temacie. czy nie prosciej bylo by zaprosic wszystkich na jedzenie, powiedzmy w dniu otwarcia jakies rabaty, a nie robienie z siebie idioty i udawanie ze zone jiby wiozles.
|
|
dobrze Benny że chociaż do mnie nic nie masz za to że wytłumaczyłem co znaczy nazwa Concordia heh chociaż ja już można powiedzieć, że jestem starym forumowiczem
|
|
Tez po meczu tak myslalem ze ustawka. rudy błazen z druhem
|
|
A na to co powiecie? "Poszukujemy osób niepełnosprawnych do sprzątania w Łomży."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |