Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści z Ruską POmocą |
wprost_123 słusznie , idż tam im powiedz , jak mają rekrutować pracowników
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści z Ruską POmocą |
A Podbielski był ministrantem. A jacy to porządni katolicy tacy kościołowi - uczynni proboszczom Inwestycje lokalnych Ks. proboszczów wspierali a za przeproszeniem ludzi - chrześcijan mieli głęboko w swojej religijnej dupie tak jak Arcy Pasterze - jak Arcy Kapłani którzy świadomie zepchnęli na margines społeczny Jezusa i Jemu podobnych. Podbielscy są tak chciwi jak kapłani dla których liczy się już tylko mamona - gówno by spod siebie zżarli aby ktoś na tym gównie się nie wzbogacił ich kosztem to ta sama postawa jaką reprezentują pazerni proboszczowie w Łomży którym wznosicie piedestały i fundujecie złote szaty. Lokalna izba zrzeszająca Przedsiębiorców na Ziemi Łomżyńskiej ma długą listę nazwisk katolickich - ochrzczonych biznesmenów którzy są tak samo podłymi świniami dla ludzi jak Podbielscy i tak samo w pazerności podobnymi do swoich proboszczów i kurialnych dygnitarzy Kościół to religijna mafia żyjąca z ofiar. Jacy Kapłani tacy ministranci nie tylko polityczni jak Podbielski i takie tu relacje Rzymskokatolickie między współwyznawcami na tej religijnie suwerennej Rzymskokatolickiej Ziemi Łomżyńskiej gdzie chrześcijanin chrześcijaninowi wilkiem Istny Rzymskokatolicki - religijny Folwark zwierzęcy katolików żyjących w "kanibalskiej" komunii której twórcami są niebezinteresowni kapłani tacy jak ci którzy w dobrej wierze w trosce o własne interesy zaszczuli życie Boże w społeczeństwie które swoimi manipulacjami powalili na kolana religijnym krzyżem i ukrzyżowali razem z Jezusem. Ot świńscy liderzy społeczno ekonomiczni na religijnej Ziemi Łomżyńskiej żyjący jak świnie w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy bogacąc się i wzbogacając nieuczciwie kosztem społecznym. O czym to świadczy ... Kasia..
|
|
http://www.kowalstwo.elomza.pl/kontakt/ polecam :)
|
|
Ja jutro u zezuśia zazynam robotę.Pewnie ze dwa dni mnie potrzyma-;(
|
|
interesują mnie porecze metalowe, kuty. rudy błazen z druhem
|
|
Za takim porządkiem to i ja jestem :):)
|
|
To 1000 zł. masz jak w banku :):):) Szkoda było zapłacic 2.40 zł. to teraz troszke podrosło :):):) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
jak nie ma jak jest ustalona jak tak patrzysz to i u nas nie wystarczy ze dostaniesz umowe zlecenie i 200zl miesiecznie mozesz zarobic nie wiesz o co chodzi to nie pisz
|
|
Nie biorą !!!!!! Są mądrzejsze od Ciebie :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |