Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ja nie dostaje 500+ |
zezol, juz praca jest dawno zajeta bylo bardzo duzo osob,wybrali 2 dziewczyny i sa ok.Moze ty tez myslisz ze praca bedzie ciebie szukac?hehehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ja nie dostaje 500+ |
NotQs , a ty z takim podejściem do życia, dalej będziesz na wsi bezrobotny siedział
|
|
Kup u Gierłowskiego na Zjeździe i sam zamontuj to łatwe.
|
|
Są z drewna albo drewno w połączeniu z metalem bardzo ładne. Zobacz.
|
|
Tani jest Andrzej Wleciał ma biuro w dawnej składnicy harcerskiej przy polowej
|
|
Jeździ się fajnie ale to tylko jazda testowa. Jak Łomża kupi takie auta to będzie super.
|
|
Dziś widziałem nowy autobus linii nr '8' biały.Czy będzie takich więcej?
|
|
Zapomniał człowiek dodać ,że prowadzi działalność na garnuszku rodzinki bo swoim niewypażonym językiem pracy nie umie znależć tym bardziej ,że firma zamiast zysku tyra dofinansowania . Najlepiej to zrobić z człowieka głupka by tylko zysk dostać lub dofinansowanie. Rodzinny interes- rodzinka tam pracuje a nowi ludzie bądz nieznajomi to porobię 2-3 dni i do widzenia a pup i tak im zapłaci . A co do PIP to i tak gówno załatwią ze zatrudnił potem zwolnił i kasę wział a umowę miał nawet na 3 dni lub 3 miesiące ! Ja do twojej firmy to nawet nogę nie postawię tak samo jak i inni ktorzy cię dobrze znają. SKAD SIĘ BIORA TACY LUDZIE ??
|
|
Ta po minucie cię wywali:p a pamiętasz zezuś,że mi też na wiosnę masz zaproponować pracę? Hahaha
|
|
Stolarz na Sosnowej takie rzeczy robi numeru nie wiem ale niedaleko sklepu spożywczego.Robi ładnie i niedrogo.
|
|
a w komputerowym nie zrobią? Ci co podłączają instalacje sieciowe. Coś podobnego kiedyś robiłam w ist. facmen
|
|
http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/55582,Przedawnienie-mandatu-za-jazde-bez-biletu-MZK.htm Poczytaj sobie. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Autor: Berenike (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 29-02-12 17:40 NotQs, tak naprawdę to nie zależy Ci na pracy. Pracodawcy ... ____________________________________________________________ taa... Folwark zwierzęcy - świnie nie pracodawcy Cała ta świńska złuda i obłuda na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej ma swoje źródło przy ołtarzu w "kanibalskiej" komunii tych którzy to życie owijają wokół własnego palca na własne potrzeby nie martwiąc się o parafialną wspólnotę ... ... która żyje jak w społecznej rzeźni bez poczucia bezpieczeństwa walcząc o przetrwanie na krawędzi chrześcijańskiego życia a raczej na ich parafialnym marginesie społecznym ... ... który to chrześcijańskie życie niszczy sprowadzając je do religijnej nędzy i rozpaczy rozcieńczanej alkoholem a ********** Biskup Bronakowski tyko ten alkoholizm "leczy" z jego przyczyn czerpiąc własne korzyści ooo serce goree CURVA Kosciół CURVA Kapłanów - już nawet oficjalnie nie nazywa się ich Apostołami. Jebani mordercy Jezusa i oszuści społeczeństwa którym się posługują do własnych celów sprzeniewierzając się Bogu któremu to społeczeństwo złudnie oddaje Chwałę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |