niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamscy urzędasy tracą dotacje dla rolników

google sie popsulo?

http://www.autocentrum.pl/komisy-samochodowe/podlaskie/lomza/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamscy urzędasy tracą dotacje dla rolników

http://www.pbarbach.webd.pl/ POLECAM!!! W pelni porfesjonalne sesje zdjeciowe !!!!

Dzięki xxxANGELxxx. Ja też Cię popieram w 100 %. Ale jak sam/-a zauważyłeś/-aś to klasa (dobra lub słabsza), a nie szkoła pomaga w sukcesie. PG 6 może i dobre, ale chodzą słuchy, że psychicznie dzieci sobie nie radzą i ze stresu w różne kłopoty wpadają.
A i wyniki nie są tam dziełem nauczycieli lecz korepetycji słono płaconych przez rodziców i nieprzespanych nocy uczniów. Sorry, ale biorąc korepetycje to każdy się wyuczy.
Co kto woli? Jak rodziców stać, to o co chodzi?

Ale to indywidualna sprawa. My tu możemy się pomądrzyć.

Palka pytasz, czy opłaca się iść do Pg 2. Jak masz blisko, to pewnie, że się opłaca. A dlaczego miałoby się nie opłacać? Ludzie zawsze, odkąd świat istnieje, szukali szczęścia gdzieś daleko, i zawsze potem okazywało się, że prawdziwe szczęście jest blisko. Korzystaj z doświadczeń wielu pokoleń i wybieraj szkołę, która jest najbliżej.
Mnie zawsze śmieszyli rodzice, którzy zmuszają dzieci do chodzenia do szkoły, która leży na drugim końcu miasta, gdy obok domu jest szkoła. To świadczy o ich wybujałych, niespełnionych ambicjach i bzdurnym przekonaniu, że w takiej to a takiej szkole są cudotwórcy, którzy z jego dziecka zrobią geniusza.

Jeszcze nie zainstalowałem.

Treść jest ukryta

Mhm, ciekawe. A Twoim zdaniem kto za to zapłaci?

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

kup jej wibrator,bedzie miala lepszy z niego pozytek bo kwiaty zwiedna a wibrator nawet bez baterii bedzie gotowy do uzycia

Borys-50

A sprawa tej kolizji się jeszcze nie zakończyła, czy jak?

Witam. Mam pytanie-czy jest w Lomzy jakas firma ktora zajmuje sie m.in. sprzedaza oraz doradctwem nt ogrzewania domu? Mam glownie na mysli ogrzewanie piecem olejowym?

pewnie ze w plecy

widzisz znajomy88 wcale nie taki brudasy bo myja rece za kase ha ha

Prowadzone w sprawie wprowadzenia do obrotu spożywczego skażonej soli która jest zagrożeniem dla żdrowia i życia ludzi ustalenia wskazuja ,że sól ta była sprzedawana już od lat 10 -ciu. Praktycznie więc można spotkać ja w wiekszości produktów spożywczych. Okres 10 letniego spozycia tej soli z pewnoscia poczynił powazne spusoszenie w organizamach setek tysięcy polaków. Prokuratura posiad alistę porducentów którzy taką sol nabywali ale w trosce o ich interesy nie chce tej listy upublicznić tak aby konsument wiedzial czego unikac bo może to narazic tych producentow na straty. Jednoczesnie prokuratura nie mowi nic ,że majac swiadomośc tego kto kupował tę sól i jaki jest jej szkodliwy wpływ na organizam cżłowieka nie robi nic abyh ostrzec potencjalnych konsumentów przed dalszym spozywaniem i zatruwaniem organizamu produkatami które moga zawierać ta sól.

Popatrzcie więc w jakim zyjemy kraju i jak jest tu szacunek dla obywatela i jaka jest troska o jego zycie i zdrowie.

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

W Piątnicy nie ma takich telewizorów, tam jeszcze są telefony na korbkę.

wiele firm dupą trzesie bo tą sól kupowało może i nawet bezwiednie ale procesy za stosowanie takiej soli będe bardzo bolesne.

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

A jak cena w Piatnicy??

nie jedz

mozesz jeść .... tylko nie solić:)

tylko nie u Miliszkiewicza , tam każdy detalista traktowany jest niby intruz, doświadczyłem tego osobiście kilka razy ,
kilka razy, bo w Łomży niestety nie ma konkurencji i byłem zmuszony się tam zaopatrzyć

no widocznie tam sie tak prowadzi nabór pracowników, i specjlanie podają adres firmy by przyjsc osobiscie, nic nadzwyczajnego

jesteś śmieszny moim zdaniem...
To nie przedszkole i takie sprawy załatwia się osobiście. Poza tym jak wspomniano to firma dyktuje warunki, a nie Ty więc możesz się unosić, złościć itd ...
Pomyśl zanim następnym razem napiszesz coś równie głupiego.

Mr_Andrzej ,

Głupich się nie żałuję , niech ten " próbny pracownik" zgłosi to do PIP Państwowa Inspekcja Pracy , oni to załatwią ,

u mnie okres próbny to 3 dni PŁATNE , chyba że ktoś totalnie się nie nadaje , to mu podziękuję i po kilku godzinach ,
a prowadzę rodzinny interes i zatrudniamy kilka osób,

następnie zależy : umowa zlecenie lub czas określony

dobrze pisza maja racje choc wyglada jak parodia ale to prawda o grecji

Gimnazjum w Piątnicy??? Dno i wodorosty. Co z tego że oni mają warunki??? ( szkoła jest naprawdę bardzo dobrze wyposażona ) Jak tam tylko uczą dzieci, które nie mają problemów. Tych którzy wymagają pomocy maja głęboko w d.... Aby tylko wywalić ze szkoły i mieć spokój. Sama jestem absolwentką tej szkoły. Obecnie jestem studentką i już za moich czasów źle się tam działo... osoby które miały po 10 zagrożeń na koniec roku poprawiały się w 2 tyg ( wiadomo o co chodzi ). Nie oczerniając wszystkich są tam porządni nauczyciele, ale co niektórzy to nie dość, że nie robią nic na lekcjach to i jeszcze dorabiają na boku. Jak będziesz potrzebować pomocy np od kserować notatki bo masz rękę w gipsie rok czasu, to akurat ją otrzymasz. Zapewniają Cie, że dostaniesz pomoc, a jak przyjdzie do momentu odebrania notatek, to nawet osoba nie została wyznaczona, żeby kserować. Przy przenoszeniu papierów do innej szkoły łganie w żywe oczy że pomoc została udzielona. Tak wygląda szkolnictwo w pg w Piątnicy. Co do poziomu to może i jest wysoki i osiągnięcia sportowe też mają spore. Takie jest moje zdanie. Nie wiem jak w innych gimnazjach to się nie będę wypowiadała.

zobaczycie jak gospodarka padnie eksport zywnosci nikt nie bedzie chcial od nas niby zdrowej zywnosci kupowac z swiata oni powinni dostac dozywocie za usilowanie otrucia tylu ludzi i odzszkodowania placic cwele tylko nie beda odpowiadac bo przekupia sąd i powiedza ze malo szkodliwe a maja za co przekupic nie od dzis wiadomo ze biora

Your insights have made a significant impact and are highly regarded. dreadhead parkour

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org