Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polską rządzi jeden człowiek !!!!!!!!! |
Gdzie w Łomży mogę kupić profile zamknięte 50x50x3??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polską rządzi jeden człowiek !!!!!!!!! |
Autor: torro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-02-12 11:18 Lecz sie Andrzeju. ________________________________________________________ Do kogo mówisz ? Do mojego proboszcza o imieniu Andrzej ... ... ten religijny baran jest nieuleczalny ze swojej obrzędowej hipokryzji i okultystycznej obłudy religijnej a zresztą jako kapłan - ks. Andrzej proboszcz mojej parafii św.Andrzeja Boboli w zatwardziałości swojego kapłańskiego serca nie stanie w Prawdzie której Świadectwo swoim życiem osobiście i boleśnie dał Jezus jego kapłańska duma i religijne urojenie umocnione syndromem grup;owego myślenia jest dla niego barierą nie do pokonania. Łatwiej wielbłądowi przejść przez ucho igielne niż temu obłudnemu kapłanowi wejść do Królestwa Bożego przez szerokie bramy Łomżyńskiej Katedry O czym to świadczy ... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
młody wykształcony zjada sól z ulic i twierdzi, ze jest zdrowy... może na głowę trochę zaszkodziła ale to szczegół
|
|
z solniczki zjada, a teraz idzie sprawdzic wnyki, bo jakby sie zywił tym co wy ze sklepow to by był tak samo głupi od tych chemikaliów.
|
|
popadacie w paranoje, jestem z pokolenie gdy nauczycielka/nauczyciel mógł przyrżnąć,ale było też tak że nauczycielka w przedszkolu, nie biła nie gadała za dużo, ale specjalnie przekręcała nazwiska i imiona po czym się sama z tego śmiała, także, jeżeli nie chodzi o zachowanie dziecka a celowe przedstawianie kogoś jako durnia i matoła to wtedy akcja reackcja
|
|
odmet Miliszkiewicza omijać
|
|
www.pksbilety.pl tam masz podaną trase czas przejazdu ceny biletów i rozkład o której jedzie
|
|
tylko nie Miliszkiewicz, wysokie ceny
|
|
Autobus, który zatrzymuje sie na Dworcu Wschodnim jedzie np o godzinie około 7.15. Jedzie około 2 h 30 min. Jedzie on z Grajewa a potem wraca o godzinie 13.45 również z Dworca Wschodniego do Łomży. NIE KURSUJE W 1 i 2 DZIEŃ B.NAR.i WIELK. ORAZ W NOWY ROK Stanowisko nr 15.
|
|
http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32 Tu masz rozkład i sprawdz dokładnie, który Ci pasuje.
|
|
zs w 100% masz racje, ja tez tego doświadczyłem ale tylko raz, i powiedziałem sobie że nigdy więcej. Inny przykład. Kiedyś zatankowałem samochód już chyba z 15 a może i więcej lat temu w CPN przed Konarzycami , wiesz o którym mówię, paliwo takie ze ledwo dojechałem do Wa-wy, ale tam juz niestety czyszczenie zbiornika , wymiana filtra itd. Od tego czasu moja noga nie stanęła w tym CPN a mój samochód tym bardziej. Jeżeli gardzi się klientem to i jego kasą tez. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pytasz ko jest "za" odpowiadam Ja
|
|
To faktycznie u chińczyka by było dużo taniej. ***** ***
|
|
fanka bocianka , za 8 zł to ja mogę skorzystać z twojego otworu
|
|
zezowate szczęscie kim Ty jesteś, czy zachowujesz się tak wulgarnie również na codzień czy ukazujesz swoje prostactwo tylko wtedy, gdy jesteś anonimowy?
|
|
Moje dziecko się bardzo dobrze uczy. To piątkowa uczennica. Z nauczycielką rozmawialiśmy wiele razy. Dyrektorki też nie pomogły. Ani vice- ani główna.
|
|
Autor: Jerzy K. Kmicic (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-02-12 13:44 Obelixie... DOCZYTAJ do końca wklejankę KArtura, to zobaczysz ... ____________________________________________________________ Szanowny Panie Jerzy K. Kmicic Czemu Ty przyjacielu JKK nie polemizujesz z postami pod moim imieniem ? Czyżbyś był za mało odważny na polemikę z prawdą w imię Boże ? Czemu w tych postach nie dopatrujesz się prawdy czyżby była dla Ciebie mało odpowiednia i jako taka niekorzystna ? Czemu jesteś wybiórczy a raczej stronniczy - masz w tym mało społeczny własny interes ? Jaki to interes masz w swojej religijno patriotycznej postawie którą reprezentujesz - pochwal się ... ... przyjacielu po coś przyszedł Daj odważnie Świadectwo prawdzie podobnie jak Jezus nie bój się tych co zabijają ciało uważaj na tych co zabijają Ducha Świętego jak religijni Arcy Kapłani jak religijni Arcy Pasterze na naszej ziemi - Tej Ziemi ... nie tylko odwiecznie religijnej i suwerennej Ziemi Łomżyńskiej. O czym to świadczy ... Anatol M.
|
|
wieczorem będziemy śpiewać : NIC SIĘ NIE STAŁO ?
|
|
nie wiem czy widzieliście wczoraj w uwadze, był urywek reportazu, pokazywali jak te auto z popakowaną już solą wjezdza do zakładów miesnych, zgadnijcie do którego (przynajmniej tak mi sie wyadawlo bo bylo juz ciemno i swiecił się czerwony napis na elewacji: zakłady mięsne)
|
|
Policjanci z CBŚ przygotowują listę firm, które kupowały sól w trzech przedsiębiorstwach, które według śledczych sprzedawały sól niejadalną jako jadalną. Na stale uzupełnianej liście jest około czterdziestu firm, głównie przetwórstwa spożywczego i piekarnie w większości z terenu Wielkopolski, ale także ze Śląska, województwa lubuskiego i Mazowsza. - Listę firm przekażemy w najbliższym czasie prokuraturze, a ta skieruje ją do inspekcji sanitarnej. W dalszym ciągu czekamy na ekspertyzę, czy ta sól była szkodliwa i w jakim zakresie - powiedział rzecznik wielkopolskiej policji Andrzej Borowiak. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wpm- nikt tu nie mowi ze jak bedzie zdrowy to przyjdzie na rozmowę zwlaszcza ja , ale będac chorym i patrzac ze jest praca to nie znaczy ze bedzie się jechac 15 km chorym by zanieść cv i pogarszac chorobę tym bardziej płacić paliwo tylko po to zeby te cv dostarczyć . Kazdy pracodawca wie ,że pierw jak daje ogłoszenie i otrzymuje CV to musi wybrać odpowiednich kandydantów do rozmowy kwalifikacyjnej , a nie od razu osobiscie rozmowa z pracodawcą albo ze po znajomości, bo firmy po znajomości co zatrudniają ludzi to mi kolo h*** latają . A gdybyś miał przykład ze firma podaje maila na który trzeba słać CV a osoba nie ma internetu to wtedy prosi np kogoś ze znajomych by jego CV mu wysłali , wiec z tym problemu nie widać , wiec czemu miałby być też problem wlasnie taki. Za ciebie to pewnie mama chodzi i załatwia sprawy twoje w urzędzie czy skarbówce bo ty nie potrafisz :)
|
|
zezowate_szczescie najlepiej to zeby kazda firma się obijała pracodawca miał ludzi niskiego poziomu , niedokształconych ,nie mających szacunku do ludzi, tylko patrzących na siebie samolubów , niemiłych osób którzy niezależnie od humoru albo twoje Cv przyjmą albo nie , albo cię zatrudnią albo nie. A z tego co ja wiem , to często ty po czatach siedzisz i tylko na czatach i forach kozaczyć umiesz . Nazwij się szczęsliwą hehehe.
|
|
wpm , ja to ciebie i tą robotę pier.... mam z czego żyć , a nie jest to zasiłek, tak jak w twoim przypadku
|
|
z czego one maja byc facmen
|
|
TEMAT DAWNO ZAMKNIĘTY ZOBACZCIE NA DATĘ
|
|
Ja widziałem ale już po. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
handlowiec chlopakkk też za zeta dałby się wyszturać, ale za to ma zajebiste miejsca na handel, na pewno się uda
|
|
to dlatego, że Twoja sprawa nie była jeszcze skierowana do sądu
|
|
wpm to weżmie , już kiedyś pisała/pisał OBOJNIAK , że jest zainteresowana/y pracą niani za takie pieniądze
|
|
Tak jeszcze na zakończenie jak juz sie rozkręciłem :):) BO DOBRYM PRACOWNIKIEM TO TRZEBA WYĆ A NIUE MYŚLEĆ ŻE SIĘ JEST "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
NotQs Właściciele firm domel , dentex, wiomar, jda i innych , mają głęboko w d... twoje i innych zdanie, sami swój biznes budowali i mogą robić co chcą w granicach prawa , a kasy tyle co oni mają na co dzień w portfelu , ( na drobne wydatki ) , to tacy jak ty w ciągu całego roku nie zarobią . Szanuj się dalej i unoś honorem , to niedługo będziesz liście z drzew wpier...ł A , i jak pójdziesz na rozmowę kwalifikacyjną to nie zapomnij żuć gumy i weż ze sobą tą dwójkę dzieci .
|
|
Oczywiście żeby pomóc posprzątać miałam na myśli.(ale podoba mi się wasz sposób myślenia) ![]() ![]() rudy błazen z druhem
|
|
mam mieszane uczucia, jeździ ok , ale nie jest to firmowy sprzęcior. Jak do rekreacji i zabawy może być. Do poważniejszej zabawy taki sobie.
|
|
rozejrzyj się na parkingu
|
|
u nas jedzenie to brud,nawet pies niechce zrec,dajcie se na spokoj,truja ludzi wszystko pada tylko dyskonty z zywnoscia ida.A my Polacy jestesmy niewolnikami w tych firmach, szok.
|
|
a ten ile ma kosztować?
|
|
Brawo kontrolerzy! Premia się należy! za to że "JUŻ" namierzyliście niejadalną sól, która była używana do produkcji spożywczej przez 10 lat! Co wy leniwe urzędasy na ciepłych posadkach budżetówki robiliście przez cały okres tego kryminalnego procederu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |