czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska katolicka?!

Czemu w Łomży niema żadnych atrakcji wiem ze teraz jest zima ale mimo tego mogliby zrobic jakis koncert czy cos takiego...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska katolicka?!

He okaże sie:)

apostata

Niepomyślałem o tym:P

o cwel

Ptysiu twoje teksty mnie zaskakują...jestem nowym uzytkownikiem a juz teraz widze ze masz coś nie tak z głową a tak pozatym to polecam bar akropolis przy pizzeri diavolo

no ja w maju milo wszystkich zaskocze i raczej bede w pierwszej 10 w polsce w klasie Profi, chyba ze bedzie zbyt duzo cihcociemnych projektow :)

ostatnie zdjęcie, ten "skład desek" nazywał się PAGED - pamiętam jak będąc małym chłopakiem pomagałem za kilka złotych pracownikom deski przerzucać.... oni mogli spokojnie piwko wypić, a ja miałem na oranżadę i lody :)

KONCERT TO BEDZIE ALE CHORU ALEXANDROWA Z MONGOLII.

Uwaga!!! nabity :)))))

To jeszcze nic ... jakie babsztyle pracuja w urzedze skarbowym to dopiero paranoja .Zwlaszcza gdzie sklada sie dokumenty o zalozeniu dzialalnosci gospodarczej . Az sie odechciewa wlasna firme zakladac....

Powinno być to zalegalizowane koniec kropka

Napewno co niektórzy zauważyli że lokalni "biznesmeny" łupią nas niemiłosiernie nawet na paliwach ... przykładowe ceny oleju napędowego:
BP - 3,83
Statoil - 3,85 (najdrożej)
Orlen w Piątnicy - 3,75
Orlen Kurpiewski 3,83 (chyba)
Pryma - 3,81
stacja w bazie PKS - 3,74 (najtaniej)
W Białymstoku (ok. 80 km) ceny paliw na stacjach firmowych
(Shell, Statoil, Orlen) ceny ON oscylują wokół 3,69 zł. W Olsztynie na jakiejś stacji widziałem tydzień temu olej napędowy po 3,55. Niech się u nas zbuduje np. JET to wszyscy wyżej wymienieni pójdą z torbami ... A tak wogóle to wygląda to na jakąć zmowę żeby trzepać łomżyniaków ... potrzebna jest im niezależna konkurencja ...

Marcin popieram również

ptysiu gamoniu skoro jeździsz rowerkiem to po co wogóle się wypowiadasz ?

ostatnio byłem w Akropolis to kebab był zimny, sos pikantny miał tyle pikantności co R. Beger, że niewspomne o zawartości samego kebaba, warzywa jakieś takie dziwne. Jeżeli będziecie kiedyś na Targówku w W-wie to polecam zjesc kebaba w CH M1 i wtedy każdy będzie wiedział jak wygląda kebab i to prawdziwy z mięsa baraniego a nie wieprzowiny.

zakazac wszytskiego papierosow alkoholu i narkotykow w kazdej postaci
nie legalizowac nic

czysty i zdrowy umysl

jak swiat ci sie nie podoba takim jakim jest to se go zmien (powaski) hehehhehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org