Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska katolicka?! |
Czemu w Łomży niema żadnych atrakcji wiem ze teraz jest zima ale mimo tego mogliby zrobic jakis koncert czy cos takiego...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska katolicka?! |
He okaże sie:) apostata
|
|
Niepomyślałem o tym:P
|
|
o cwel
|
|
Ptysiu twoje teksty mnie zaskakują...jestem nowym uzytkownikiem a juz teraz widze ze masz coś nie tak z głową a tak pozatym to polecam bar akropolis przy pizzeri diavolo
|
|
no ja w maju milo wszystkich zaskocze i raczej bede w pierwszej 10 w polsce w klasie Profi, chyba ze bedzie zbyt duzo cihcociemnych projektow :)
|
|
ostatnie zdjęcie, ten "skład desek" nazywał się PAGED - pamiętam jak będąc małym chłopakiem pomagałem za kilka złotych pracownikom deski przerzucać.... oni mogli spokojnie piwko wypić, a ja miałem na oranżadę i lody :)
|
|
KONCERT TO BEDZIE ALE CHORU ALEXANDROWA Z MONGOLII. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
To jeszcze nic ... jakie babsztyle pracuja w urzedze skarbowym to dopiero paranoja .Zwlaszcza gdzie sklada sie dokumenty o zalozeniu dzialalnosci gospodarczej . Az sie odechciewa wlasna firme zakladac....
|
|
Powinno być to zalegalizowane koniec kropka
|
|
Napewno co niektórzy zauważyli że lokalni "biznesmeny" łupią nas niemiłosiernie nawet na paliwach ... przykładowe ceny oleju napędowego: BP - 3,83 Statoil - 3,85 (najdrożej) Orlen w Piątnicy - 3,75 Orlen Kurpiewski 3,83 (chyba) Pryma - 3,81 stacja w bazie PKS - 3,74 (najtaniej) W Białymstoku (ok. 80 km) ceny paliw na stacjach firmowych (Shell, Statoil, Orlen) ceny ON oscylują wokół 3,69 zł. W Olsztynie na jakiejś stacji widziałem tydzień temu olej napędowy po 3,55. Niech się u nas zbuduje np. JET to wszyscy wyżej wymienieni pójdą z torbami ... A tak wogóle to wygląda to na jakąć zmowę żeby trzepać łomżyniaków ... potrzebna jest im niezależna konkurencja ...
|
|
Marcin popieram również
|
|
ptysiu gamoniu skoro jeździsz rowerkiem to po co wogóle się wypowiadasz ?
|
|
ostatnio byłem w Akropolis to kebab był zimny, sos pikantny miał tyle pikantności co R. Beger, że niewspomne o zawartości samego kebaba, warzywa jakieś takie dziwne. Jeżeli będziecie kiedyś na Targówku w W-wie to polecam zjesc kebaba w CH M1 i wtedy każdy będzie wiedział jak wygląda kebab i to prawdziwy z mięsa baraniego a nie wieprzowiny.
|
|
zakazac wszytskiego papierosow alkoholu i narkotykow w kazdej postaci nie legalizowac nic czysty i zdrowy umysl jak swiat ci sie nie podoba takim jakim jest to se go zmien (powaski) hehehhehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |