Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wczorajszy program w TVN - "Teraz My" |
A jeśli z rurami było cos nie tak i naprawde mogło zalac jak by wode spuszczała...Z drógiej strony zachowała sie nie upszejmie bo oni na 100% mają jeszcze łazienki dla personelu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wczorajszy program w TVN - "Teraz My" |
Ktoś odświeżył wątek. ;) _73_
|
|
Zobacz tematy na forum jest jeden :) apostata
|
|
Nom jest o in grid ale co z tego jak są ograniczone wejściówki a jak chcesz musisz kupic starter do simplusa;/ po co mi on jak mam orange i niechce tamtej Grzegorz
|
|
Jak myslicie gdzie mozna najlepiej zjeść smaczny tani i duzy posilek??:P Moim zdaniem w Akropolis niedaleko pizzeri diavolo podają tam naj naj kebaby w łomży Wczoraj tam byłem zamówiłem giganta i .... i był tak duzy ze niemogłem go zjeść do końca apostata
|
|
sam masz downa Grzegorz
|
|
Reaper, coś Ci sie chyba pomyliło z Mandaryną :P
|
|
Dajcie juz spokoj Ptysiowi bo zaczynacie byc monotematyczni.
|
|
Marcin, popieram.
|
|
Jak uważacie, czy istnieje jakaś szansa na zalegalizowanie konopi w naszym państwie? Istniejące prawo traci sens i wręcz ośmiesza się, bo coraz więcej ludzi sięga po tę używkę. Konopie robią mniejsze spustoszenie w organiźmie niż alkohol czy nikotyna.W przeciwieństwie do konopi alkohol można łatwo przedawkować. Legalizacja ma o wiele więcej plusów niż minusów. Może przydałaby się jakaś akcja, rozwieszanie jakichś plakatów na słupach, sam już nie wiem.
|
|
11 groszy na 1 litrze to róznica !!
|
|
Nędzna kryptoreklama.
|
|
Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten ktimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????
|
|
Brawo Kazik! wtedy nazywał się jeszcze Nowy Rynek. w tym miejscu były w latach 60, 70 i 80 delikatesy Fotka z zagadki z 15.01.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |