Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Historia pewnej krainy |
wpm czytając twoje posty z ostatnich dni gdzie ciągle piszesz jak to ci żle handel idzie w butiku , jak to najlepsze wg ciebie miejsce na handel to okolice Mazowieckiej , że galerie wszystko położą , bzdury które wypisujesz o rynku nieruchomości - " moim zdaniem mieszkanie 1500zlm2 dom 1000zlm2 to juz bebechy i taka cene mozna z bolem serca jeszcze zaplacic " , ile to ci płaci pracodawca - 5 zł/godz brutto , że z chęcią wzięłabyś ( lub wziął ) pracę niani za 500 zł/m. - drugim razem piszesz : " przyjme na stancje studentke w zamian za opieke nad dzieckiem." , innym razem proponujesz komuś biznes spółkę zoo z wkładem min. 100 000zł, oferujesz sprzedaż hurtową złota !585 próba po 60-70 zł/g , jako marlborom@wp.pl , rolnik " prowadze gospodarstwo rolne na Mazurach chetnie przejme gospodarstwo nawet odplatnie,prosze o kontakt marlborom@wp.pl.”" , ... odnoszę wrażenie, że ty jesteś MATOŁEM ze skłonnościami do konfabulacji , RAZ podajesz się za KOBIETĘ , drugim razem CHŁOP , to się w końcu zdecyduj , ty TRZECIA PŁEĆ jesteś ? czy wyznajesz zasadę , że potwór nie potwór , aby miał otwór ? - ty mi loda , ja ci w du.pę !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Historia pewnej krainy |
PS : sam mieszkam " nie w bloku" i wiem , że jakbym chciał to sprzedać to swojego nie wezmę , a dom dosyć duży . Ja mam czas poczekam , najlepsza inwestycja to nieruchomości , raz lepiej raz gorzej ale ceny się trzymają ,
|
|
Tu masz nr. telefonów dzwoń jak nie mają dyżuru to nie odbiorą, najpierw wytypuj te pewniejsze np na giełczyńskiej itp http://www.mylomza.pl/info/apteki/dyury-aptek-w-omy-grudzi-2011r.html Borys-50
|
|
Zamnknąć w pi*du interes, a ten co sypał to do kiełbasy niech zeżre worek albo kulka w łeb.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |