Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wygrali z państwem PiSlamskim |
pytam poważnie bo ja rwałem i każdy mówił mi ze nic nie będzie bolec bo to chirurg maja lepsze znieczulenie i umie rwać a okazało się jakoś katorgą bul nie do wytrzymania zastrzyk wcale nie działał wszystko czułem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wygrali z państwem PiSlamskim |
lepsze to niz proponowanie noclegu w klimatyzowanym mieszkaniu za 400 tysiecy
|
|
Witam. Rozglądam się za fotografem na ślub/ wesele. Kogo polecacie? Jakość zdjęć, ceny...
|
|
hehehe. Po primo. Nie radziłem, a sugerowałem - czytaj ze zrozumieniem:) Po drugie primo. Pisałem post w którym podawałem datę i miejsce rozdawania piw - śledź moje posty! :) Po trzecie primo. Jeszcze jakieś pytania? - Wal śmiało! rudy błazen z druhem
|
|
w Realu ma byc piekarnia, więc coś dla ciebie, tylko czy opłaca się tobie na miesiąc dwa? jak zaraz się na tobie poznają i dadzą kopa...
|
|
h0j ja sie starałam o obywatelstwo..... mogę ci coś podpowiedzieć jeśli potrzebujesz....
|
|
nie wiem tego jakieś 5 minut ale ten zastrzyk zupełnie nie działał, zato jak leczyłem zęba u dętysty to jak dal zastrzyk to odraz zdrętwiało i nic nie czułem.
|
|
Kabaret i śmiech z tzw sprawiedliwości w Polsce . Rutkowski powinien teraz wszystkim dzieciobójczyniom zapewnić podobne warunki . Nie wiem czy to był wypadek , czy świadome działanie " matki " , ale ta sprawa śmierdzi na odległość .
|
|
Piekarnia Piątnica
|
|
zl za dzien ale zalezy jaka pojemnosc chyba tez
|
|
w grecji dostaja dodatek za punktualne przyjscie do pracy, za korzystanie ze stołowki i takie rozne absurdy nie pamietam reszty, a i sumy nie sa symboliczne Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |