Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIE głosuję na PiS ! |
Polske zdradzic i dostalas obywatelstwo tak?bzdury piszesz,jak masz jakies korzenie to moze dostaniesz,ale to nie takie latwe,dostac obywatelstwo to to samo co 6 w toto lotka,kazda polka ,polak chcialby to miec,nawet sie zenia czy za maz wychodza i placa za fikcyjny slub 30 tys euro zeby tylko dostac obywatelstwo,pozatym do obywatelstwa to jest dluga droga nawet jesli wyjdziesz za maz za niemca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIE głosuję na PiS ! |
wpm,o wszystko czyli o nic jak ty nawet mieszkania nie posiadasz.
|
|
Dokladnie tak
|
|
He nie wiem co Wy widzicie w Piskorskiej.. Dla mnie to jedna wielka porażka.. Standardowe, schematyczne podejście do pacjenta, dawki leków coraz większe i mocniejsze bez żadnych specjalistycznych badań i konkretnego wniknięcia w problem. Kiedy nie było efektów, poszłam do Załęskiej. Całe szczęście obyło się tylko na dwóch wizytach, bo mimo że pokazałam jej listę leków, które przyjmowałam i nie dawały efektów, dała mi to samo. Zero badań i byleby odwalić. Później był jeszcze Zdanowicz, ale na niego szkoda słów... Jedynym godnym polecenia w moim przypadku jest Pękała. Fakt faktem ciężko się do niego dostać, ale to pierwszy lekarz, który poszedł poważnie do sprawy, nie sugerował się wcześniejszymi lekarzami bo stwierdził że sam będzie decydował po pełnych badaniach. Jako jedyny w ciągu dwóch wizyt zrobił tyle badań co żaden z wyżej wymienionych w ciągu dwóch lat i podjął się leczenia. Załamał się tylko jak po rekonwalescencji zobaczył listę wcześniej przyjmowanych leków.. W związku z tym jeśli którakolwiek ma problemy zdrowotne, niech się głęboko zastanowi, bo to że ciążę dany lekarz może poprowadzić OK, to nie znaczy że wszystko pozostałe.
|
|
ohhhh juz tak na pewno w dzien zarobiles
|
|
Dziękuję bardzo za pomoc:)
|
|
Żebyś mial jeszczę większą satysfakcję to powiem Ci, że mieszkanie to jest wyszykowane na ostatni guzik z klimatyzacją włącznie,a ja w nim nie mieszkam.Czasami znajomi przenocują ,albo ktoś z moich kontrahentów.
|
|
fajnie
|
|
Też tak myślę-:)
|
|
moze u krawcowej... mozna zapytac
|
|
10 zl obok katedry u krawca ktośiek
|
|
...a ja zapowiadam wam konieć świata :] http://www.youtube.com/watch?v=25lL1s_U2AQ
|
|
laptopa juz odzyskalem jednak w tej lomzy sa uczciwi ludzie ;d i nie chcieli kasy ale inaczej sie odwdzieczylem ktośiek
|
|
Zdarza się ze nawet 2 razy w miesiącu, ale nie ma reguły
|
|
Kasia i Bartek zamieszkaja w 150 metrowym apartamencie - Wprowadzi ich w nowe środowisko, w którym się zaaklimatyzują. Na kolejny etap życia przygotował dla nich różne prace. Wszystko jest już zorganizowane - mówi Wirtualnej Polsce narzeczona Krzysztofa Rutkowskiego Luiza Kobyłecka. Potwierdza też informację, że Kasia i Bartłomiej zamieszkają w 150-metrowym apartamencie. Nie będą też płacić za czynsz ani media. Pytana, dlaczego nie brała udziału w ostatniej konferencji prasowej podczas której Krzysztof Rutkowski zapowiedział, że małżeństwo Waśniewskich już wkrótce na stałe wyjedzie z Sosnowca, odpowiada, że uznała, że najwięcej do powiedzenia na zakończenie całej sprawy ma rodzina i że jej obecność nie jest konieczna. itd. Borys-50
|
|
czy miał ktoś rwany ząb czy bolało? Borys-50
|
|
jak skur..yn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
może jednego boli, drugiego nie ? pewnie też zalezy od człowieka
|
|
na Bema w polisach tam chłop znajdzie ci najtańsza ofertę za 1,4 diesel z max zniżka 289 zł
|
|
@ziaam: racja, nie doczytałam tematu
|
|
electra dlaczego ty mi prace zabierasz?ja jz jestem zdecydowany ta te impreze,nie wtracaj sie gdzie cie nieprosza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |