czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a u nas będzie?

Nie pisze, że dzień jest super, ponieważ jeszcze się nie skończył. Jednak ma to jakiś swój rozsądek do czasu, gdy nie wyolbrzymiamy. Wmawiając sobie, że coś złego nam się przytrafiło tego dnia... bo i tak miało się wydarzyć gdyby to nawet był 14 piątek nie poprawi naszego humoru.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a u nas będzie?

Dzień był ogólnie wporządku poza małymi wpadkami jak co dzień.

Sorry Ptysiu, ale ogólnie Cię nie lubię za to co piszesz. Jednak tym razem staję w Twojej obronie, bo widzę, że niektórzy czepiają się tego tematu. A ja poprostu uważam, że gdyby zupełnie ktoś inny go zaczął, byłoby ok. A temat - jak każdy inny. Wiadomo, że dużo ludzi wierzy a już na pewno każdy słyszał o tym przesądzie, więc wszystko jest ok. Tym razem nie mam nic przeciwko :) Ale nie myśl sobie, że już się w Tobie zakochałem ...

Jak kazdego dnia zapewne dzisiaj kilka osób umrze.Ci to dopiero maja pecha!!!!!!!A ja kocham piatek 13-go.

To dawne czasy, więc niektórzy "prostownicy dziejów" liczą na niepamięć, ale konkretów i danych jest zbyt dużo.. . Podobnie próbują "pisać' dzieła" ci, którzy twierdzą, że obozy koncentracyjne zakładali Polacy. I też wierzy im, kto chce, pomijając oczywiste fakty. Taka sterowana ślepota historyczna...
Pewnie stosy , inkwizycję, wyprawy krzyżowe i kilku innych jeszcze okrucieństw dokonali komuniści pospołu z cyklistami i masonami. Przecież z podręcznika historii zawsze można wyrwać niepotrzebne kartki, byle tylko utwierdzić się w swoim błogostanie intelektualnym. A co mi tam zresztą, to nie mój problem. Pozdrawiam.

Łamanie przepisów przez kierowców TAXI to rutyna, ciągłe wymuszenia, jazda z nadmierną prędkością do klienta i zbyt wolno z klientem jeszcze lewym pasem itd. itp.

Zdjęcie starego domu jest zrobione na Krasce koło kościoła przy drodze prowadzącej do gazowni.

Pozdrowienia.

ściemka wszystkim

sorry za tą olbrzymią fotkę.

prawdopodobnie 21.01.2006

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org