Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Którzy radni naszego miasta głosowali za tak drakońską opłatą śmieciową |
W szpitalu jest rezonans magnetyczny. Prywatnie można się zapisać na następny dzień. Na NFZ nie wiem czy w ogóle robią, bo na tomografię wożą pacjentów do Ostrołęki. Ceny to: klatka piersiowa bez kontrastu 420, głowa 350 Pln Tel do umawiania się 864733599
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Którzy radni naszego miasta głosowali za tak drakońską opłatą śmieciową |
seat spoko opcja, ma dobre opinie, czesci tanie i nie rdzewieje za szybko.. Vectra tak, ale zdala od 1.6 chyba, ze lubisz dolewki oleju i za chwile bedziesz mial kase na remont silnika. 1,8 i w gore. No i oczywiscie blachy, to bolaczka opla, ale mozna z tym powalczyc na spokojnie.. Golf jak to golf, szalu nie ma, ale wazne, ze jezdzi :) to moja krotka, subiektywna opinia.
|
|
moim zdaniem kazdy szanujacy sie elektryk samochodowy powinien miec komputer bo w wiekszosci aut bez kompa nie podchodz,ja polecam Wojciecha z Kraski tez ma komputer nawet laptopa!!!
|
|
Ja znam mechanika co ma trzy laptopy.
|
|
Słuchajcie - jedźcie do Ostrowi Mazowieckiej, tam mają jeden z najnowocześniejszych tomografów w Polsce. Jak zadzwoniłem to umówili mnie za 2 dni !!!! Normalnie na skierowanie (free). Podejście personelu .. niedowierzałałem że jestem w państwowej służbie zdrowia. Chyba ludzie nie kojarzą że tam mogą mieć porządny sprzęt i dlatego nie ma kolejek. A personel rewelacyjny. Na tomografię u nas nawet jak chciałem prywatnie to powiedziała że to bez znaczenia i tak trzeba czekać miesiąc ;o))) I jeszcze ten zapis na skierowaniu żeby dzwonić dzień przed badaniem i pytać czy sprzęt działa... Bareja by takich rzeczy nie wymyślił. ten nasz szpital to jakiś popierd...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |