Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spuścił szambo, wstrzymał kasę. |
To co on tam jest od spania? Niech idzie na ciecia na budowę to się w nocy wyśpi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spuścił szambo, wstrzymał kasę. |
zezolu jacku z kobieto zrobiłeś dziecko niedziwne że Monika dała ci po ryju a Natalia cie nie nienawidzi.
|
|
jak złapie to Ci na tacy z jabłkiem w ryju dostarczę
|
|
byl pare dni temu post o meblach na wymiar :) od siebie powtorze olmar-meble.pl
|
|
Masz rodziców folksdojczów, masz żonę niemkę?, urodziłeś się w nrf? ile lat tam legalnie przebywałaś i pracowałeś? jakie niemieckie szkoły ukończyłeś? itp itd od tego trzeba zacząć. Kiedyś jak była wojna z niemcami to mogłeś polskę zdradzić i przejść na ich stronę ale teraz jesteś w uni i im podlegasz czy chcesz czy nie.
|
|
nie rudy błazen z druhem
|
|
Działa, nawet w 3D.
|
|
maruda jak nic nie wychodzi z laskami to też za chłopaków z Łomży możesz się wziąść też mają talent (obniżony troche),ale zawsze coś he:):) http://www.youtube.com/watch?v=dlm5AyChZuE
|
|
nie wiem ja mam uczulenia na seata kiedys w w rocznym sluzbowym pekly mi zaciski hamulcowe w ibizie dobrz ze 40 jechalem bo by mnie nie bylo dla mnie juz lanos 100razy lepszy juz gorszego gowna jak seat nie ma smieszy mnie jak ktos pisze ze seat i solidny ha haja bym wybral z tych co piszesz vectre ja mam mondka i jest super tez pomsl tylko znajdz nie zajechany egzemlarz
|
|
tak na Legionów jest tez, ale szukam tego pana ze Stokrotki, dziękuje za wszystkie informacje... ktoś wie w jakich godz. czynne jest Tam koło szkoły SP 9 i czy czynne tam w soboty?
|
|
dobre sobie... młody Głuszkowski. Nie ośmieszaj się
|
|
Sobecka - posłanka pisowska, oczywiście- zapłaciła za oćca R. karę w wysokości 5.000pln. Skąd miała pieniądze!? Z diety poselskiej? Jaki cel miała? A może była przez przypadek u spowiedzi u tego pana i bała się ujawnienia jakichś grzechów? Tak na marginesie - kto z posłów pisowskich opłaci, tytułem kary, 3500pln za jednego z Łomżan za przywłaszczenie flaszki wódy? Przestępstwa niby z innej półki, ale wyroki w oparciu o to samo prawo, obowiązujące w RP.
|
|
a gdzie dokładnie jedziesz?
|
|
Bardzo dobry lekarz, bez testow i badan postawil trafna diagnoze :) Mimo, ze w Lomzy mialm robione testy alegrgiczne, pokarmowe i chemiczne nic nie wykazalo to doktor prosil bym zrobila bardziej szczegolowe prywatnie w Bstoku i coz diagnoza potwierdzona - polecam!!
|
|
Proszę Pana Cezara... Chyba poseł Sobecka wydała swoje pieniądze więc,...? Znacznie roztropniej byłoby zaintersować się jak trwonione są publiczne pieniądze: a/ przeznaczone z rezerwy NBP na wsparcie bogatszych od nas Greków, Niemców i Francuzów... b/ wylatane na weekendowe przeloty do Trójmiasta przez wiadomego polityka... c/ premia 0,5 mln pln należna panu Kaplerowi na mocy umowy za (za co?)... Może warto zaintersować się dlaczego wzrosło zatrudnienie (i obciążenie budżetu państwa) o ponad 70 tys. urzędników w czasie rządów PO i D. Tuska... Może warto zaintersowac się dlaczego budowa 1 km autostrady w Polsce jest droższa o ponad 50% niż w RFN... Pozdrawiam wszystkich uczciwych...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |