środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A ten DEBIL nadal wkleja :)

Chcę zauważyć, że kiedyś mniej śmierdziało, czy zmieniły się wiatry, czy zmieniła się technologia, czy nie czs unowocześnić technologię i zakład. Ostatni przykład zanieczyszczenia łomżyczki. Wchodzimy do unii, a może wystąpić o jakieś fundusze unijne przewidziane na takie rzeczy ???

michal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A ten DEBIL nadal wkleja :)

ale wy macie problemy - do roboty brać się Polskje demokratyczno - burżuazyjną budować a nie o głupotach pierniczyć.

Czyżby w końcu dwóch mądrych się na forum znalazło??:))

....a może najpierw zadzwonić do PEPEESu czy czegoś nie robią w tej sprawie.....?
...może trzeba by się dowiedzieć co to za technologia i ile kosztuje jej zmiana....?
...może trzeba najpierw poznać fakty, a dopiero później ferowac wyroki?

Żałujcie wszyscy, którzy nie pojechali. Było nas 9 osób. Cieszę się niezmiernie, bo poznałem wyjatkowo sympatycznych ludzi. Trasa bardzo urokliwa, szczególnie widoki nadnarwiańskie w Siemieniu.Do tego sprzyjająca pogoda. Razem przebylismy grubo ponad 20 km. No i zakończenie gorącym napojem (?), oczywiście w Koterii.
Kiedy powtórka ?

michal

Konie kują, a żaba nogę podnosi.

Leszek
Potraktuj powyższe, jako niezbyt stosowny zart. Nie mam zamiaru Cię urazić. Na tym forum nie zawsze jednak da się dobierać uładzone słówka. Czasem trzeba trochę przyłożyć, zwłaszcza gdy ktoś sam się podkłada. W każdym razie przepraszam Cię , jeżeli rzeczywiście przesadziłem. Nie obiecuję jednak zbytniej poprawy, bo forum stanie się zbyt nudne :))
Pozdrawiam

michal

Oto przykład. W poniedziałek w drukarni zamawiam wydrukowanie pewnej ilości druków. Druki mam odebrać w środę ok.11. Dzwonię w środę - nie ma. Dzwonię w czwartek , nie ma, ale będą ok. 15, ponieważ mają kupić papier. Jestem w drukarni w piatek i co, zgadnijcie ? Oczywiście nie ma !!! Przecież bym za te druki zapłacił !!!. Sądzicie, że następnym razem pójdę do tej drukanii ?. Nawet im nie podziękowałem. Powinienem ?
Pozdrówki. Może dalsze przykłady ?

popieram Leszka:
tz lubi terroryzować swoich podwładnych - szczególnie gdy mają choć odrobinkę inne zdanie od niego [a zazwyczaj wszyscy mają inne oprócz pochlebców :-))]

JA BARDZO BYM CHCIAL ABY W łOMŻY POBUDOWANO KOSMODROM

michal

:) swoja droga ciekawe co ma na mysli ania_ pisząc "skoro jestesmy przy nadziei"...

Panowie, Wy też.....???

PKGDvXV- gratulacje za inspiracje.... :D

Fajnie by było jakby z hipermarketów można było wyjść wprost nad morze.... piasek, słońce... kobiety w bikini... Morze!! Morza nam trzeba w Łomży, panowie!! Morza!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org