Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łże jak ślepiec na tym forum |
Brawo,1 post i jaki zacny,blysnales inteligencja mistrzu,krzychu Tobie podziekujemy! do piaskownicy chlopcze ziemia juz odmarzla! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łże jak ślepiec na tym forum |
wflom (---.lomza.vectranet.pl) darek, i po to by to obwieścić światu zakładałeś nowy nick ?
|
|
no, tak, tak korporacje wykończą Starówkę - nie rozsmieszaj mnie
|
|
Nie bój sie mam dużo rzeczy z tej firmy :) A po to takie chore odpowiedzi bo wg mnie pewne firmy/typy odzieży są przeznaczone dla pewnych ludzi i tak np manto jest to odzież dla ludzi trenujących sztuki walki etc. jest to firma dość popularna w tych kręgach... ... i w takim wypadku skoro gościu nie ma pojęcia to najwidoczniej pewnie jedyny jego kontakt ze sportami walki to na tym całym KSW i to pewnie od czasów M. Pudzianowskiego idąc dalej skoro nie trenuje, to po co mu takie ciuchy ? jakby był chociaż troszke obeznany w temacie to by wiedział że w Łomży ich raczej nie dostanie tak więc jeśli mam nadzieje że już rozumiesz ooo w takiej to napewno będzie lans "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
dostał w spadku po kimś i górala udaje .... wątpię że potrafi grać wiesz mały nie doczekasz się STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |