Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzień jak codzień |
śmigło w tym to chyba jest najtrudniejsze,ale teraz to i gotowe widziałem ,że można kupić,tylko nie pamiętam czy to było z drewna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzień jak codzień |
Tylko śmigło dobrze wyważ ,bo inaczej będziesz miał "zagęszczarkę"
|
|
2 mialo :D ktośiek
|
|
Niewypały to też była moja specjalność
|
|
_maly_, zajrzyjmy obok w temat , tam Wadolek czegoś szuka
|
|
Czy jest na forum osoba która planuje bądź zdała taki egzamin ? Mam kilka pytań rudy błazen z druhem
|
|
czekja zaraz sie odezwa ci co kupowali garaze za 40tys i beda mowic jacy oni bogaci sa tez niebawem uciekam z tego grajdolka
|
|
sorry pomyłka , teraz to już drożej - 50 tysi
|
|
czy warto narażać się na sprawę sądową przez takiego gnojka. Przecież wpiszą Ci to do akt i nikt Cię nie zatrudni
|
|
najlepiej na Perspektywie( przy SP nr 9). Też jest bieżnia tartanowa i pełny wymiar okrążenia.
|
|
do autora postu: o czym Ty piszesz, ze spadaja ceny nieruchomosci. wybierz sie do takiej perspektywy a przekonasz sie jaki jest popyt na mieszkania i o ile cena wzrosla od porzedniej inwestycji. za duzo jest tu na forum pseudo spekulantow. do reszty: rozumiem sytuacje, ze zarobki w Lomzy ksztaltuja sie roznie. Kazdy chcialby zarabiac krocie ale przede wszystkim trzeba umiejetnie rozporzadzac domowym budzetem. pozdrawiam i zycze milego dnia
|
|
ladna ladna bieznia lan ladna aniena nia wejsc ani na niej pobiegac ehhh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |