czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Bronisławie Wildstein

a moze macie jakis jerszcze numer kontaktowy do ktoregos ze sklepów tej firmy bym był bardzo wdzieczny bo próbowałem wczesniej ta tan numer ktory wczesniej podawaliscie dzwonic to nikt nie odbiera pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Bronisławie Wildstein

Za duzo z zachodu do naszego kraju naplywa !

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Wystarczy przejechać się po uliczkach osiedlowych.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wiecie, co? Tu nie ma co 'GDYBAĆ'. Gdyby państwo wybudowało drogi, a nie stawiało budynków ZUS-u, gdyby nie budowało Kościołów, to nie byłoby wypadków... Nie ma co liczyć na państwo, bo jak nie wybudowali dróg do tej pory, to co ich nagle by tknęło, żeby wybudować teraz? Zastanówmy się nad tym. I siadając za kierownicą zastanówmy się nad tym, jaką drogę będziemy przemierzać, nad tym czy nasze życie i naszych bliskich, którzy są z nami w samochodzie jest warte utraty, tylko po to, żeby być parę minut wcześniej w jakimś miejscu...
Nie usiłuję Was przekonać, że to tylko wina kierowców. Owszem, stan dróg jest ważny. Ale jeśli nie możemy tego zmienić, to zmieńmy swoją świadomość siadając "za kółkiem". Czy ta godzina jest warta całe nasze życie???... POzostawiam temat do przemyślenia...

apostata

Witam

Sprostowanie do powyższych postów:
Owszem pracowałem jakiś czas temu w firmie DAMCOM.
Po moim odejściu z w/w firmy, pracowały tam inne osoby. Oddzial w Lomzy prosperowal z tego co wiem do lata ubieglego roku.
Jeśli macie Państwo jakieś pytania proszę kontaktować się bezpośrednio
z właścicielem:
centrala

Damcom S.C. Damian Dziubek.
tel. 0 25 792 00 40
07-100 Węgrów
Mickiewicza 9

odzial :
18-300 Zamrow
Mazowiecka 2
Tel. 0 86 271 59 13

Nie wiem czy sa to aktualne dane. Innych danych teleadresowych nie posiadam.

Tak to baaardzo poważny problem !!.

Jak ktoś wierzy w takie głupoty to trudno.... a najlepsi są ci co jak nie horoskopy to wróżki i przesądy heehhe, psychiatra by sie przydał tym ofiarom

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org