Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński stracił kontrolę nad PIS |
Witam. To ja tez sie dolacze do dyskusji :) WPM umyj zabki i idz spac :) rano za to zmien szczoteczke na papier scierny. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński stracił kontrolę nad PIS |
ajzyn.. to czlowioek ustala prawo a inny moze je zmienic. wszysstko jest szkodliwe ale nie zabronione domestosu tez nie bedziesz pił ale to nie zabronione. wiec wszystko rozbija sie o pieniadze facmen
|
|
adamosxx , ja mówię konkretnie, nie tam jakieś numery , proponuję klub jatkowa 5 , nie znam cię, ale to nie problem , zapytam , tam cię znają i wskażą !
|
|
Zezowate szczęście,nie lepiej okazać się mądrzejszym i sie nie odzywac na chamskie zaczepki?Po co tracić swój czas na takie coś? hahahaaa cham sam zaczepia wszystkich a kobieta go broni:)))
|
|
Zapraszam na treningi. Przyjdź, pokaż się, błyśniesz - zarząd pogada o pieniądzach. Nie błyśniesz... Cóż... Nie będzie o czym rozmawiać. Borys-50
|
|
|
Ostatni dziś post do was : andzia, ty jak ta żaba, podstawiasz nogę jak konia kują , nie wymiękł , tylko dałem wam ciule KONKRETNĄ propozycję, a wy unikacie tematu, ty kolneński kołku, z literO prawa - " ja załatwię takie papugi i panowie go przywiozą go w obrączkach i będzie skamlał o wybaczenie:)) " , KONFIDENTEM capjesz na odległość ! adamosxx, ponawiam propozycję !
|
|
wez sie nie osmieszaj juz. chcesz sie spotakac to daj nr ja oddzwonie masz cos do powadzenia to powiesz i tyle. nie bede sie tu z toba droczyl i krzyczal za toba po miescie pajacu. facmen
|
|
zezowate szczęscie wiesz możemy się lubić albo nie zazwyczaj ruczaje mojej opini nie lubisz dlatego tak to odebrałem. Dla mnie np. takie działania jak są na + i tu nie ma co dyskutować. Zawsze byłem za działaniem Policji i coraz bardziej podoba mi się to co robią w naszym mieście.
|
|
ruszając Kasia..
|
|
zezowate szczęscie nie no można się kłócić itd. ale w tym wypadku jestem za naszą Policją pozdrawiam :) facmen
|
|
|
|
zezowate dojadę cię jak starą szkapę . hahaha musisz poprosić o dzielono cele, hhahahahahhahahhahahhahahahahahahahhahahahahaahhahahah
|
|
kolego w kazdym warsztacie blacharsko lakierniczym ci to zrobia bo muuglbys zrobic to am ale jezeli nigdy tego nie robiles to odradzam facmen
|
|
Wiem wiem;) Gram na tych standardowych fps_max 101 i bez developera bo ESL'e itd. Wlasnie chce taka karte co przynajmniej te 80-100fps wycisnie na smokach, ZM;) Borys-50
|
|
|
A czy ksiądz byłby zainteresowany,żeby repertuar do tej chrystoteki opracowało tych dwunastu troli z tematu"Czego słuchacie"
|
|
masakra... facmen
|
|
Masakra... facmen
|