Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kościół przestał być nośnikiem wartości |
pocoinaco ja zdecydowalam swiadomie w wieku 17 lat o posiadaniu dziecka...nie znasz mnie tak jak i nie znasz jej wiec skoncz to pier***e na czyjs temat i zajmij sie wlasna ****.. nie ocenia sie ksiazek po okladkach.....jak zwykle i jak wiekszosc polakow wiesniakow zajmujesz sie cudzym zyciem i wpierdal****z swoj noch w cudza dupe a nie wlasna..dobra rada skoncz to i zajmij sie soba rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kościół przestał być nośnikiem wartości |
ps..gardze takimi ludzmi jak ty i wielu innych...rzygac sie chce jak sie widzi posty lub komentarze typu *co ona zrobila lub jaka jest* bez poznania drugiej osoby..
|
|
zezowate, to forum jest akwarystyczne a nie puszkowe urbi et orbi !
|
|
nooo .. Borys-50
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=I1IJzJH9aYk
|
|
Masakra ...
|
|
no a najpierw chuchnąć w niego .. :)
|
|
DEFRAUDATOR kolego kto w Lomzy kupi Tommy Hilfinger lub Sephora,kto kupuje perfumy w tym miescie,sa przeciesz perfumerie w tym miescie i sadze ze slabo przeda,a ciuchy firmowe hm,jak ludzie kupuja w szmatexie,a ze jezdzisz do Warszawy to powinienes sie wstydzic,mowic jeszcze ze i znajomych spotykasz,wstyd,wstyd,wstyd.Powinniscie nasze miasto wspierac jesli tu mieszkasz,a nie inne miasta.
|
|
a mam to w dupi.co ja wam będę tłumaczył ha ha:):) podobno w więkrzości siła STRANSKY
|
|
mała , to on małolat w porównaniu z twoją 19- tką
|
|
A ja myślę ,że wielu ludziom takie szkolenie jest potrzebne, psy dadzą sobie rade he he "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |