Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o tym reżimowe media milczą |
http://podlaskie.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-remont-i-budowa-zlota-raczka-Malowanie-szpachlowanie-TANIO-W0QQAdIdZ346919882 Polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o tym reżimowe media milczą |
Ale pierdoły: Dzieciarnia odkryła markę- jest super Dzieciarnia chce zarobić - mądre Dzieciarnia bada rynek - słusznie Dzieciarnia prowadzi lanserkę -prawidłowo Dzieciarnia niech sobie uprzytomni, że leglnie to nic z takich rzeczy w Łomży nie wyjdzie. Bo siła nabywcza społeczeństwa jest za mała, a firma to sika na takie zadupie jak Polska , a co dopiero Łomża. Dzieciarnia niech sobie uprzytomni, że do co drugiego domu w Łomży mogą krewni, znajomi wysłać paczkę z USA. (Boga nikt za nogi nie złapał) Jest tylu łomzyniaków w USA, że każdy może sie tym zająć. Wreszcie, niech dzieciarnia sobie uświadomi, ze taką działalność może w łatwy sposób podliczyć US i bedzie więcej zadymy niż to warte. A&F - ciuchy podobno na topie, jak dla mnie za bardzo pstrokate, przegiete, oczywiscie zdarzają się i fajne, ale w mniejszości. Jeszcze trochę i każdy rolnik będzie w nich śmigał - Top z hameryki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nic się nie dzieje,u mnie działa.
|
|
|
stać na samochód to stać na mandaty :) żartuje , tak to jest takie życie ja też miałem parę za takie tam niby coś STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |