czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bogdan Borusewicz z PO wygwizdany pod Pomnikiem Poległych Stoczniowców w Gdańsku

Gdzie znajduje się ten portret i kto na nim jest przedstawiony?

Pozdrowienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bogdan Borusewicz z PO wygwizdany pod Pomnikiem Poległych Stoczniowców w Gdańsku

tommeknet daj mi zdjęcie ptysia91 mój e-mail : streetofrace1@wp.pl
Z góry dzięki

Re: Bogdan Borusewicz z PO wygwizdany pod Pomnikiem Poległych Stoczniowców w Gdańsku

chcesz żeby ktoś zawału dostał :> no dajcie spokój

rudy błazen z druhem

a ja wierze w admina że sie nawróci i zbanuje ptysia :D

Życie jest KRÓTKIE................Chwytaj dzień :D

Życie jest fragmentem rzeczywistości.............. nie zgub go!

Re: Bogdan Borusewicz z PO wygwizdany pod Pomnikiem Poległych Stoczniowców w Gda

Ja wierzę, że jeśli Karol Wojtyła siedząc na szczycie Kościoła, mając w zasięgu te źródła, które miał, robił to co robił - to nie może być po prostu ludzka kombinacja.

To jest jeden z tych nielicznych, ale bardzo namacalnych "dowodów" prawdziwości naszej wiary.

A jego aktywność i praca mówią, że nasz wiara wcale nie musi być jedyna!
Róbta co chceta, w granicach Miłości i tolerancji!

Życie jest złudzeniem...............dopiero jest, a już go nie ma!

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

jakubb,

A jaką masz pewność, że książka Kamena oddaje prawdę?? Chcąc być absolutnie przekonanym o prawdziwości prawdy :) należałoby się osobiście przenieść w czasy przeszłe, a to, póki co, nie jest możliwe i nie będzie! wbrew temu, co prorokują filmy i literatura sf...:)

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Mikan, dobry trop.

Pozdrowienia.

Waldek 27 - niestety mylisz się, Ptysiu nie jest autorem tego tekstu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org