Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A tak prawią o szacunku i tolerancji. |
Praca w charakterze niani jest wyczerpująca i ponosi za sobą wielką odpowiedzialność 500 zł za jedno dziecko to śmiech na sali , a co dopiero za dwoje !!!! Żart ale niestety realny , panie które zajmują się dziećmi godzą się na takie warunki ponieważ są przyparte do muru z braku pracy jak wszyscy . Ja zatrudniając opiekunkę od września dla 2 letniej córeczki z pewnością zaproponuje jej więcej jak średnia krajowa oczywiście na umowie i opłatami ZUS bo opiekunka do dziecka to też człowiek , a ja bym nie wyżyła za 500 zl miesięcznie !!!! Kasia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A tak prawią o szacunku i tolerancji. |
Ja polecam zakład przy ulicy wąskiej tak jak wyżej ktoś napisał lakiernik pierwsza klasa po stłuczce ani śladu ... Kasia..
|
|
sorry za błędy coś mi słownik w tel szwankuje
|
|
Ja też szukam pracy i z tego co wiem to zazwyczaj płacą 500zł.
|
|
jak to sobie wyobrażacie: pracując w Polsce za 1500 zł i oddać niani 1000-1200? Zart! Maksymalnie 650 zł. trzeba by było premiera się zapytać jak rozwiązać ten problem
|
|
raczej zaiks mugł zabrać instrument bo w nim były wgrane piosenki a niezapłacili złodziejom z zaiksu - ale kiedyś to musiało nastąpić że i za kapele i dja -kontrol a urzędnicy wiedzą ile biorą kapele jak ktoś im zagra na nosie że gra za 10zł to inaczej mu się dobiorą do dupy lepiej się mieć na baczności i coś z tym zrobić bo cholera niewiem skąd im takie wyskakują duże kary
|
|
tuli...ja również już dostałam i to,bagatela..tylko 590 zł(szlag by ich trafił),a miesięcznie rachunek wynosił 150 zł,wygląda na to,że trzeba będzie świeczką oświetlać mieszkanie,bo jak inaczej??
|
|
martuchnam powodzenia! jeśli będziesz miał dzieci, to zrozumiesz
|
|
może ostatnia odpowiedź Bogdana i nie dotyczy bezpośrednio tematu, ale widzę w niej dużo sensu. Wszędzie dookoła gdzie nie pójdę, kogo nie spotkam, słyszę jak tu w Łomży źle i jak mało zarabiają i tragedia i masakra i bieda itp i td, ale K.....WA, czemuś wszystkie parkingi są zapełnione samochodami! I to nie polonezami i nie fiatami starymi, bynajmniej! Zaraz rzucicie się na mnie: "ale ja muszę daleko do pracy dojeżdżać!" albo "mój sąsiad ma to i ja MUSZĘ mieć!" itd i tp Rozumiem, że czasami posiadanie auta jest bardziej opłacalne niż jeżdżenie taryfą, komunikacją, rowerem czy chulajnogą:) ale do k....wy nędzy jeśli się zdecydowałeś na auto w powodów wygodnickich to nie narzekaj tylko tyraj, żeby starczyło Ci na paliwo i utrzymanie! Dojeżdżam do pracy autobusem (w sezonie jeżdżę rowerem), mam dwójkę dzieci - z kupnem auta zwlekam jak mogę i jak widzę ile jest samochodów (oczywiście w zdecydowanej większości w jednym aucie jedzie tylko jedna osoba [żeby nie powiedzieć d...pa]) to takie narzekania wywołują u mnie odruch wymiotny! Uff... Ulżyło mi. Teraz piszcie sobie co chcecie:)
|
|
za jakiś miesiąc , dwa będę miała na oddanie kundelki-3 sztuki z małych,może ktoś chętny
|
|
kiedy następny???
|
|
trzeba było zostać policjantem,itp....
|
|
ale co nadal w zwiazku z tym? Chwialimy sie tym, kto ma jakie zwierzaki?
|
|
A kiedy dasz radę z Bronowa z pługami dojechać?
|
|
nie bądź taki dowcipny
|
|
Zarabiajcie w Polsce! www.abantonino.blog.onet.pl -Kto szuka pracy niech zajrzy!
|
|
Widzę właśnie!!
|
|
buu,pamietaj ze zawsze trafny prezent to markowe perfumy,zalezy tylko ile chcesz wydac kasy.
|
|
Mi na targówek nie po drodze, jak pewnie większości użytkownikom udzielającym się na forum 4Łomża.
|
|
znaleziono tel motorola pod U.skarbowym (tel kont. 600818451 )
|
|
we wczorajszych ogłoszeniach są 4 oferty.
|
|
Ale na długo chcesz? I wolisz mieszkać z rodziną, czy z uczniami/studentami?
|
|
A możesz dać numer telefonu? Albo adres strony
|
|
zadzwoń może się dogadasz - 791764791
|
|
wreszcie uczciwy człowiek, brawoooo
|
|
wole z uczniami studentami:)
|
|
Wejdź na czat (w prawym górnym rogu), aby się wyżalić.
|
|
Może obojniak? Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |