Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powrót zarazy! |
Ring wolny, kto teraz zawalczy? A może druga runda:)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powrót zarazy! |
Chyba każdą halę przy jakiejkolwiek szkole podstawowej można wynająć - co do konkretnych terminów i cen musisz pogadać z sekretariatem szkoły.
|
|
z oficjalnych źródeł wiem, że w czerwcu na Zjeździe ma wystąpić Perfect a we wrześniu w Łomży zjawi się zespół Dżem.
|
|
"wiem ale nie powiem" - niektórzy faktycznie przedstawiają imponujący poziom na tym forum. jak wiesz, ale nie chcesz wyjawić to po jakiego miśka piszesz tego posta? rudy błazen z druhem
|
|
A to dla .......... :):) http://www.youtube.com/watch?v=xlqQwjF5Jbc&feature=related To teraz już Dobranoc :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mrauuu Nie prawdą jest , że przedstawiam się " jako osoba wykształcona, obeznana we wszystkim, obyta w towarzystwie, kulturalna... " , podaj cytat , FAKTY ? NIE " okrzykujesz siebie takim " - kiedy, gdzie, cytat, FAKTY ? wykształcenie - nawet niżej, obeznanie - obleci, obyta - nie z każdym TŁUMOKIEM, kulturalna - cham dla chamów , z resztą taki mądry jestem i WALI mnie " co ty masz do powiedzenia " , obywatelem też nie jestem, bo czasy komuny już dawno minęły , jeżeli już to PAN ! JAK ci żal d... ściska , to nie pisz głupot i nie czytaj moich postów !
|
|
Zezowate szczęście jest mężczyzną w wieku 26-31 lat. Nie pracuje, bo utrzymują go rodzice. Nie posiada nawet specjalnej urody, o czym świadczy obrany nick. Odnajduje się w wirtualnym świecie, ponieważ ma swój rozum, a lata praktyki i odpowiedzi na każdy temat uczą i pozwalają na funkcjonowanie, a aktywność pozwala na kontrolowanie forum. Ale niech sobie siedzi:). Teraz ja jakimś linkiem dostanę w twarz :).
|
|
widzę, że słowa krytyki ugodziły w nasze forumowe szczęście... zezowate z resztą.
|
|
A ja zezowate szczęście wcale na nic nie liczę. Niech babcia żyje sobie długo, bo musi być dobrą kobietą skoro przygarnęła takiego Ancychrysta. Jeśli masz masz mniej lat i więcej urody, to siedź na tym głupim forum i nie pouczaj, ale czasami posłuchaj i przeczytaj:)
|
|
A co Cię obchodzi w czym ja gustuję? Ja tylko przedstawiłam Ci Twój ewentualny profil, a resztę to sam powiedziałeś. I teraz szukaj sobie wypowiedzi, masz zadanie na jutrzejszy dzień.
|
|
Nie oceniaj, ale trafiła kosa na kamień:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |