Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści biorą za \"mordę\" dziennikarzy |
DDudek - dzięki za pomysł bardzo dobry z tym,że ja tą "zwyczajną" pracę już mam ,więc szukam bardziej jakieś radykalnych rozwiązań :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści biorą za \\\"mordę\\\" dziennikarzy |
ajzynbaniok Nie płacz, na dziś skończyłem z tobą
|
|
w Nowogrodzie jest ladna hala nowo otwarta i mozesz zadzwonic i sie spytac maja jeszcze terminy
|
|
ewentualnie można kupić quada + pług (koszt ok. 20.000 zł) jednak nie wiem czy ktoś w naszym mieście dysponowałby taką gotówką
|
|
Ja powiem tak blaa blaa blaaa zezowate szczęscie nie ma nic do gadania jeśli się myle proszę o dowody nie ma ich to hmmm chyba sprawa jasna :)
|
|
Hala sportowa przy PG8 czy też przy Sz.P 9 - cena za dzień 4.000 zł
|
|
saguaro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) http://www.youtube.com/watch?v=SSlepkh5BUQ oszszsz ty !!!!!!!!!! :):) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
kiedyś kontrola wpadła przy mnie na wesele i zabrała organy i stojak. widocznie też podatku nie zapłacili
|
|
tak po co dzieciom sala my mieliśmy złe warunki to i dzieci niech się męczą NIEKTÓRZY TO MAJĄ MYŚLENIE :):):):):)
|
|
Państwo lewo zipie jak jej EMERYCI bo oprócz ZUS jest taka firma w Polsce i nie tylko, która zbiera kasę na polisy z której można skorzystać dopiero pośmiertnie i co najciekawsze firma ta nigdy jeszcze nie dostarczyła dowodów czy na pewno ktoś już z niej skorzystał, a pomimo to ogomne składki pobiera od wszystkich, a za tych co świadomie nie chcą "wykupić" polisy państwo płaci w dwójnasób choćby w postaci utrzymania dodatkowych jakże zbędnych etatów np: w szkołach, (osoby te nauczają przedmiotów które to "niby" nie wliczają się do średniej ucznia) czy też przez obdarowanie gruntami i innym mieniem państwowym.
|
|
mam samiczkę Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |