Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim się otacza towarzysz Kaczyński? |
na farnej. to nie jest typowa kawiarnia ale kawe z expressu dobra maja. afredo czy jakos tak.......... o ciastkach nic nie wiem ale moga tez byc. ____________________________________ nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim się otacza towarzysz Kaczyński? |
to nie wykluczone, że wcale się nie ukaże.
|
|
Figa przykro mi :( Ale inicjatywe popieram ;) W zasadzie, to moge zaoferowac wspolprace i podsylac Ci pracownikow, wezme 50gr prowizji od kazdej godziny ;) Mysle, ze pomysl trafiony, jeszcze chyba nie ma czegos takiego w Lomzy ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wiesz Dran teoretycznie a raczej praktycznie starczył by mi dzień góra 2 do namierzenia takiego gościa jak Ty. Podania jego danych osobowych, najprawdopodobniej przebiegu kariery itd. Ale że tak powiem nie trafiłeś na psychopatę i mam to w du**, można zakładać że da się pracować za te 5 brutto zł, ale praktycznie to większość chętnych albo będzie olewać tako prace nawet pracując, albo pójdzie co bardziej prawdopodobne w ciemne interesy. A co jest lepsze odpowiedz sobie sam. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |