Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I kto tu faszystą? |
wpm, Ty jesteś z całą pewnością osobą miłą, ale nie rozumiem dlaczego wciąż zasłaniasz się jakimś szefem, skoro jasno wynika w każdym niemalże poście, ze sam/a sobie prezesujesz. Odnośnie tematu, to lichutko...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I kto tu faszystą? |
|
popieram Figa.Logiczne co nie. Do wpm:Podejrzewam,ze jestes mloda osoba i na kieszonkowe Ci wystarcza albo Twoj wspolmalzonek duzo zarabia.Pracowac trzeba,ale to tez nie znaczy,zeby dawac sie wykorzystywac,bo prawdziwi pracodawcy cenia sobie pracownikow co znaja swoja wartosc,podkreslam prawdziwi pracodawcy a nie dorobkiewicze.
|
|
ten salon przeniosl sie na Piekna,chodze do Pani Uli od lat i jakos jeszcze nie zdarzylo sie,zebym wyszla niezadowolona
|
|
ojwy oj wy , masakra jeden pcha się przez drugiego to chyba na prawde bida w stolarce meblowej :):) ***** ***
|
|
Orientujecie się jakie w tym roku będą koncerty oraz imprezy plenerowe w naszej Łomży? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Czasem odnosze wrazenie, ze teraz to nawet jak ktos tylko siedziec potrafi, a i to niezbyt dobrze wiec pozniej ma skrzywiony kregoslup, to swoja wartosc zna i za grosze pracowac nie bedzie... "Jaka praca, taka placa" i warto pamietac, ze to dziala w obie strony. bo prawdziwi pracodawcy cenia sobie pracownikow co znaja swoja wartosc,podkreslam prawdziwi pracodawcy a nie dorobkiewicze A ja podkreslam znaja, a nie przeceniaja.
|
|
Niestety nie doszło do spotkania. Szkoda , nie wiem czy nie zaszkodziłam psu pisząc, że jest to amstaf. Moim zdaniem ma coś z amstafa i chciałam być uczciwa , bo przecież nie znałam psa ani nie wiedziałam jak się zachowuje. U nas jest bardzo grzeczna i przyjazna. Apeluję do wszystkich - pomóżmy psu i znajdźmy mu dom!!!
|
|
Zmieniło się prawo i jest zakaz reklamowania aptek i brak rabatów na leki refundowane. Po groszu można było kupić leki refundowane. OjciecR poczytaj najpierw, dowiedz się a później podnoś krzyk. O aptekach na Dwornej i na Południu słyszałam, że tonęły w długach i groził im komornik, więc wyprzedali co się dało i zamknęli. Nie wiem czy to prawda czy tylko łomżyńska plotka, ale coś w tym może być :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |