Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdyby połączyć |
;-) Wiem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdyby połączyć |
W takim razie po co tam przyszliscie skoro tak nie lubicie tego Owsiaka? Swiatelko sie nie podobalo? Trzeba bylo zafundowac z wlasnej kieszeni takie fajerwerki , jakie by cie usatysfakcjonowaly . A nie ty swinio jedna z drugim sie pchacie tam gdzie was nie chca i jeszcze krytykujesz .Spie.... z tego forum masz swoje zasrancu tam sie produkuj. A organizatorzy to ludzie ktorzy poraz pierwszy to robili i nie mieli pojecia od czego zaczac , a poza tym czas tez nie byl na ich korzysc . Jedyni ludzie ktorzy sa tam co roku to harcerze i strzelec . Ja ich wspieram i ciesze sie z tego co bylo i jak to sie odbylo , bo Łomza zebrala sporo ponad 20 000.
|
|
Ten temat już kiedyś był. Ja polecam Intercosmetic, dobra siłka jest też u Zibiego.
|
|
No tak. Najlepiej by bylo jakby robil wszystko za darmo a caly rok mieszkal w ziemiance albo pod mostem. Wszedzie sie slyszy o sprzecie, ktory zostal zakupiony przez WOSP. Polska jest przodujacym krajem jesli chodzi o sprzet dla noworodkow. I ciekawe, ktoremu z was chcialoby sie tak wszystko za darmo organizowac.. debile;/
|
|
Poprostu tżeba analfabetuw ósónąci z foróm takie jest moje zdanie >:P
|
|
Re: Każdy ma taki elektorat |
Ja bym co niektórym radził zainwestować jednak w słownik ortograficzny, a nie siłownię ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |