Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jest ryzyko, jest nadzieja |
zezowate szczęscie mordkę to masz wyszczekano pastuchu :))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jest ryzyko, jest nadzieja |
zezowate szczęscie monolog prowadzisz :))))) robochłopie:)
|
|
a jednak można człowieka rozbawić :)
|
|
|
tak się pisze szczęście nie sęsniku:)))
|
|
To,że ktoś ją okradł nie znaczy,że jest idiotką!
|
|
te bladż ! " Powiedz dla mnie " czy wiesz co to są regionalizmy czy też " sledzikowanie " podlaskie ? - o zaciąganiu słyszałeś ? u ciebie powyżej : " prokuratUr patrzy", " tak SE tłumacz tak SE mów " "mordkę to masz wyszczekanO " " do puki nie złamał wideł " - DOPÓKI nie złamał.. ' mało rolny" - MAŁOROLNY mało ci KOŁKU z podkolneńskiej wsi ?
|
|
zezowate szczęscie taksę tłumacz tak se mów:)) krowom w oborze czy Majtki mokre i co dalej ?:))) chyba mało mleka dają bo muczysz co dnia:))) MUUUUUUUUUUU
|
|
Kasowane są moje wypowiedzi. Kilka razy wprowadzono mi zmiany na profilu. W Środę popielcową zablokowano mi profil zmieniając hasło dostępu i edycje profilu. Profil odzyskałem po kilku próbach i kilku godzinach. Jeśli jest to próba zamknięcia ust to mnie od razu zaszczujcie krzyżem i razem z tym krzyżem wypierdolcie ze swojego zakłamanego Kościoła na śmietnik swojej religii... ... - obłudni religijni watażkowie obłudnej kurii w zajebiście religijnej Diecezji Łomżyńskiej O czym to świadczy ... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
shona maruda wstanie to tobie da popalić z zezikiem :)
|
|
Kasowane są moje wypowiedzi. Kilka razy wprowadzono mi zmiany na profilu. W Środę popielcową zablokowano mi profil zmieniając hasło dostępu i edycje profilu. Profil odzyskałem po kilku próbach i kilku godzinach. Jeśli jest to próba zamknięcia ust to mnie od razu zaszczujcie krzyżem i razem z tym krzyżem wypierdolcie ze swojego zakłamanego Kościoła na śmietnik swojej religii... ... - obłudni religijni watażkowie obłudnej kurii w zajebiście religijnej Diecezji Łomżyńskiej O czym to świadczy ... rudy błazen z druhem
|
|
zezowate szczęscie przyjaciel nie dotrzymał słowa:)))) no cóż cham chama nie wspiera w dyskusji:))))) haha galotki sobie oglądacie czy jęk:))
|
|
Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 23-02-12 01:16 Mr_Andrzej za mało wulgarny jesteś bo postów zeusia i marudy nie kasują. dziwny ten admin . ___________________________________________________________ Szanowny przedmówco Andy C To prawda Ja i tak się dziwię i jestem zaskoczony tym że administrator i tak mnie jeszcze toleruje i że aż tak długo "daje mi fory" pewnie nie chętnie co wyraźnie widać chyba że ktoś robi to za niego w co nie wierzę. Administrator jako właściciel tego forum i jednocześnie wieloletni jawny współpracownik Kurii Biskupa w Łomży i tak jak na to co tu wypisuję jest nazbyt tolerancyjny i łagodny w stosunku do mojej osoby choć do postów wybiórczy. Tak czy inaczej moje kontrowersyjne wypowiedzi są instrumentalnie tu traktowane przeze mnie i przez administratora jednak nasza motywacje są zapewne bardzo różne i odległe od siebie. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać również ta religijna historia niewiernego Piotra i Tomasza niekoniecznie Judasza taa... Ilu to apostołów stało pod krzyżem podczas ukrzyżowania które religijni kapłani uczynili jak zawsze w dobrej wierze ? O czym to świadczy ...
|
|
Czyżby szef chciał poznać sekrety alkowy
|
|
Polecam: Choltax Doradztwo Podatkowe Stefania Cholewicka i Tadeusz Cholewicki ul.Obrońców Łomży. Pełna profeska! "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Figa ty debilu zyciowy,zobacz jak ty piszesz?
|
|
http://www.pwpw.pl
|
|
Dobra żartownisie, wiem jak dojechać do Piątnicy chodzi mi o to gdzie znajduje się ten zakład ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Idźcie do pracy za darmo do misia, można się tam naprawdę dorobić wielu, wielu chorób...
|
|
Witam byłam dziś w Urzedzie Pracy, bo miałam do załatwienia pewną sprawę. Jak zwykle zaparkowałam po drugiej stronie ulicy przy garażach.W między czasie ustawił się tam też radiowóz policji. Załatwiłam swoją sprawę, wracam i jestem wzywana przez megafon do radiowozu, przy którym stoi już 4 osoby :) Policja stała tam i wypisywała ludziom idącym do zatrudniaka mandaty za przechodzenie w niedozwolonym miejscu. Okej ja rozumiem to jest wykroczenie.. Ale hm myślę, że trzeba byc bardziej ludzkim.. Wypisywać mandaty ludziom, którzy nie mają pieniędzy.. idą po zapomogę, itp.. Sama nie wiem.. Fakt to tylko 50 zł ale nie każdy te 50zł ma. Nie mówię tu akurat o sobie tylko o ludziach, którzy czekają do rejestracji od 5 czy 6 rano na numerek.. Myślę, że jest dużo więcej poważniejszych wykroczeń w naszym mieście, niż konieczność dokładania kolejnych rachunków ludziom, którym i tak jest ciężko. Gdy ja już odjeżdżałam, przy radiowozie stała następna grupa osób :) Nasza Kochana Władzo, więcej człowieczeństwa :)
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |