Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kali ry(e)j pękną z radości... |
ja o tym wiem bo wiem ze w kolnie tak sprawdzali zespoły , ja mam zarejstrowny ale pytam inne kapele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kali ry(e)j pękną z radości... |
witam mam nadzieje ze ktos mi pomoze mam pewien problem otoz niedziala mi predkosciomierz i kilometromierz w mercedesie niema tez laczenia z komputerem gdzie jest dobry elektromechanik bylem u kilku i niechce im sie robic albo porpostu sami nie wiedza co jest kogo polecacie i ile moze to kosztpwac?? moze czyta fora jakiks dobry fachowiec
|
|
jest ktoś może z Rycerskiej, Kasztelanskiej? Nie mam jeszcze tego wyrównania i rachunków, nie wiem czy do innych dotarły. Wiem że nie mam się do czego śpieszyć :) tylko boję się że mój zaginął
|
|
Polecam Sylwka z Miastkowa( jak wjezdzasz do Miastkowa bodajze drugi lub trzeci dom po prawej stronie, widac bedzie warsztat), nadmienie iz posiadam taki sam samochod. powodzenia
|
|
zezowate szczęscie inteligentniej proszę Majtki mokre i co dalej ?
|
|
No i wszystko sie wyjaśniło :):) w 8 klasie szkoły podstawowej o takim sprzęcie nie uczyli :):) Nasz Andzius zna tylko ołówek kopiowy i kalkę :):):) Bo w sumie to jemu i niepotrzebny taki sprzęt :) Nocnemu strózowi latarka tylko sie przydaje i nie dokarmiony kundel :):):)
|
|
maruda haha... zbadaj prostatę staruszku bo reszta nie kwalifikuje do leczenia :)) za stary jesteś:))
|
|
maruda hahaa w sb to ty mogłeś byc albo w romo bo twój wiek na to wskazuje:)))) zezowate szczęscie Majtki mokre i co dalej ?
|
|
maruda haha koleżanki zawołaj z forum do pomocy :)))
|
|
hmmm :) Mniej paliwka bezrobotny przejeździ :):):) A przechodzi się na przejściu dla pieszych . STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |