Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak totalsów z peło-kakało, można wybrać do czegokolwiek? |
Również proponowałbym przejechać się do Ikei na Targówek i zobaczyć np. jak z jakością wykonania, bo co prawda można kupić sporo dobrych mebli w ciekawej cenie, ale również nie mało jest kiepsko wykonanych produktów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak totalsów z peło-kakało, można wybrać do czegokolwiek? |
"Expert" ??? żart chyba!
|
|
Kolujcie Kase i Wbijajcie bo to okazja HG Koncert Niespodzianka ;]
|
|
zezowate szczęscie pionuku się prokuratur patrzy na twoje posty zboku podaj adres żeby za długo policja nie szukała cie na wiosce zobaczymy kto w porach będzie miał mokro .
|
|
Nie wiem, kto zakłąda takie wątki? Może sam admin, aby był ruch i zainteresowanie na forum? Serwisów jest multum. Fina, Nordcom, Excomp, Xeromax, Unitechnik... i jeszcze pewnie kilka. Co to Google już nie działa? Wystarczy wpisać - serwis komputerów łomża, serwis notebooków łomża itp itd http://panoramafirm.pl/komputery_serwis_us%C5%82ugi/podlaskie,,%C5%82om%C5%BCa A na tym śmiesznym forum, gdzie sądząc po postach średnia wieku oscyluje około 12-15 lat to i tak nic mądrego nie dowiesz. Jeden napisze że ta firma jest be a ta cacy (a w życiu nie zanieśli sprzetu do serwisu) Ja naprawiałem swój sprzęt w Unitechniku, tam przynajmniej dają gwarancję na naprawę i paragon albo fakturę. Wcześniej naprawiałem gdzie indziej, ale litościwie nie będę ich dołował, i tak "Nie mają życia" na tym forum. Ale oczywiście mojego zdania nie musisz brać pod uwagę, bo przecież mogę być gimazjalistą, który nic nigdy nie zaniósł do serwisu.
|
|
Mrauuu Wejdż sobie kobieto do archiwum i sprawdż o jakich to głębszych tematach pisaliście. Bezustanne bzdury i banialuki - westchnienia i podlizywania się sobie, ciągłe wstawki lub wklejki - hahahah, hjhjhjhj, hehheheh itp Szczytem " mądrości" waszych rozmów, są posty zamieszczone w założonym przeze mnie temacie : " Czy wierzycie w prawdziwą przyjażń między mężczyzną a kobietą ?" http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=482359&t=482359 Rozjechaliście oboje temat waszymi postami , ciągłymi wstawkami linków do utworów muzycznych i innych. TEN , obecny temat właśnie dla was założyłem i tu sobie wzajemnie d.... liżcie. Zrobiłaś mi wręcz nieopisaną przyjemność - nie zaliczając mnie w wasze szeregi . PS: NORMALNI, DOROŚLI ludzie, którzy aspirują do miana inteligentnych , takich głupot nie piszą, - popatrz na ANDZIĘ C , jego wypociny, bez składu i ładu, brak spójności myślenia - prosty wsiowy kołek ! - Ty , Mrauuu, ile masz lat ? że jesteś taka naiwna, a i te Twoje wstawki KOTKI ? , za moich czasów jak chodziłem do pierwszej klasy szkoły podstawowej, to w zeszyciku pod odrobioną pracą domową rysowaliśmy SZLACZKI i takie różne ... JA TO PISZĘ DLA ZABAWY , A .... CZYTA , BO CIEKAWY !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |