Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Totalsom znowuż opadły totalnie. |
czesia, no i cię rozszyfrowali, ładna menzcyzna jesteś to i byś coś na du.pie zawsze zarobił , atrakcja lokalu zapewniona i lody możesz robić
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Totalsom znowuż opadły totalnie. |
zezowate szczęscie no pokaz ten swój koncept:))) chamski ryjku z czym ty do ludzi wyjeżdżasz :)))
|
|
czesia, konkurencji ci nie będę robić, zawsze możesz robić lody, czy jak wolisz ciągnąć druta
|
|
wy obie, to jak te BURE SUKI, du.pami szczekacie , popatrzcie wyżej a jak umiecie czytać, to się doszukacie
|
|
popatrzyć to se starej w krocze możesz i tam nosem zanurkować
|
|
i że co mam się bać ? starej odpuść, że cię wypierdziała na światło dzienne pastuchu
|
|
Mr Andrzej przypominam, że czas na dzisiejszą porcję psychotropów, bo widzę, że schiza znów cię dopadła. Pozdrawiam siostra Lucynka
|
|
Ja miałam kiedyś Creativa i co prawda mocno go eksploatowałam ale to nie powód żeby dosłownie rozlecieć się po kilku miesiącach użytkowania. Apple najnowsza generacja IPod’a teraz chyba wyszła 6 generacja kosztuje nawet 800 zł! Ale to mocno wypasione odtwarzacze mp4 bo shuffle jak dla mnie są za malutkie
|
|
w przeciwnym razie wartość umowy x 100 do odprowadzenia a sprawdzić łatwo bo kto się żeni to nie jest przecież tajemnicą. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |