Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gawiedzi 500+, dla siebie luksusowe nadużycia |
Z tego co wiem styl-mebel robi takowe meble. Swój zakład mają w kupiskach nowych, najlepiej podjedź i zapytaj albo wygoogluj sobie namiary. pozdrawiam. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gawiedzi 500+, dla siebie luksusowe nadużycia |
Sprawdźcie w styl-mebel w kupiskach nowych. Produkty solidne i w przystępnych cenach. Ja jestem zadowolona z zakupu, meble mam w kuchni od kilku lat i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Powiedziałam jakie mam oczekiwania, przyjechali, wymierzyli,zrobili projekt. Polecam
|
|
bo tamci mają gorzej,poczytaj sobie w starszych tematach.
|
|
Cieżko Wam dogodzić nic sie nie dzieje źle ..coś jest organizowane jeszcze gorzej...ludzie co Wy tylko przed monitorem komputera chcecie siedziec? albo przed tv?? zamiast ruszyc swoje cztery litery i troche rozrywki to Wy nie.. z takim podejsciem i z takimi ludźmi to Łomża stanie się zacofanym miastem.. Bo tu nic zrobic nie mozna bo od razu jeden z drugim swoja 5 groszy wtraca na Nie.. Najlepiej to im podaj piwo albo wyjdz na klatke zaczepiaj ludzi,albo zrób rundę autem po miescie i tyle.. Jacy ludzie takie miasto nie ma co ukrywać.. i możecie mi teraz powiedziec co chcecie ale taka prawda! Łomża nie potrafi sie bawić ani zorganizowac..Potrafi tylko nazwyzywac , "pocisnąć" i tyle ..a to nie o to chodzi..
|
|
BRAK NICKA - ty jak już coś wymyślisz po pożal się boże. Czym Kuźniar zasłużył sobie na te meil-e podaj jakieś przykłady ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Nie!!!! kiedyś Ten jegomość pracował dla mnie! A co do poprzedniego posta to możesz powiedzieć czego się ciekawego dowiedziałeś od Boossa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |