Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lewica do sejmu ...z Łomży |
w łomży nie ma żadnej takiej ekipy do berlina trzeba jechac a u nas to pijaki same i patałychy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lewica do sejmu ...z Łomży |
http://deser.pl/deser/1,111858,11196324,Jaroslaw_Kuzniar_rzucil_telewidzom_wyzwanie__Szybko.html do dziela bojownicy i bojowniczki ja juz wyslalem meila
|
|
A i jeszcze, dorabiał mi futryny do drzwi ( nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale swego czasu kupiłem drzwi i futryny z litego mahoniu i były one, te futryny za wąskie, nie kryły szerokości ścianki ) dowiozłem mu materiał i dorobił. Wyszło OK!
|
|
Robciu w tartaku robi.
|
|
Do tego gimnazjum chodzi się za darmo , nic się nie opłaca ! Warto, nie warto , można spróbować .
|
|
Jak w temacie i jeszcze więcej Wiara krzewiona obłudnie złudą i ułudą iluzją prawdziwej wiary już pozbawianej przez kapłanów niewygodnej dla nich prawdy jakiej świadectwo dał syn boży pieczętując ją swoim życiem ... Wiara krzewiona obłudnie złudą i ułudą iluzją prawdziwej wiary pozbawianej przez kapłanów prawdy ... ... do której religia jest p(d)odatkiem a nawet przeszkodą z poznaniu prawdziwego oblicza religijnej wiary która nawet nie toleruje życia Bożego ... ...bożego (dobrego) człowieka wchodzącego w drogę kapłanom psując religijne interesy kapłanów sprzeniewierzonych stróżów tej banalnie prostej podstawowej - fundamentalnej prawdy każdej wiary tak samo starej i nowej wiary. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ważna dla chrześcijan historia zabicia boga oficjalnie w imię boże i w dobrej wieże a tak naprawdę w interesie religijnym wąskiej kolektywnie działającej grupy kapłanów troszczących ie o swoje święte - nietykalne interesy świątynne. O czym to świadczy ... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |