Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Degrengolada POwskiej sitwy i ich schowanego \"wodza\" Grzegorza ja cię zniszczę Schetyny. |
o widzisz ja tam chodze z córką juz ok 3 lat i narazie nie narzekam leczy ja dr Chomoncik, a moja jest uczulona na.... prawie wszystko co lata w powietrzu czyli roznego rodzaju roztocza pylki itp. leki ma stale i jest ok. może sprobuj z Mierzejwskim tez slyszalam ze jest dobry w tym co robi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Degrengolada POwskiej sitwy i ich schowanego \\\"wodza\\\" Grzegorza ja cię zniszczę Schetyny. |
Najczęściej na 18 :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Degrengolada POwskiej sitwy i ich schowanego \\\"wodza\\\" Grzegorza ja cię zniszczę Schetyny. |
ali no ja chodzę do innej pani doktór ale spróbuje u Mierzejewskiego ja jeszcze raz wykonam mu badania na alergię i astmę oskrzelową
|
|
droga malinko interesują mnie meble w okleinie dębowej ! jak widać w jednym jak i drugim przypadku zakłady te robią meble z sosny ! ale dziękuje wszak bardzo ! i pozdrawiam urbi et orbi !
|
|
Jakiego typu mają być te meble ?
|
|
zgadzam sie dr.pijagin.polecammmmmmmmmmmmmm
|
|
Kicia 889 masz racje ludzie teeraz patrza na wygląd
|
|
robil ktos teraz ? ile to wszystko kosztuje? kurs przewoz rzeczy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |