Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
Zyje,żyje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
A daje ksiądz tomasz rozgrzeszenie przez internet? to ja poproszę 2 kg. ***** ***
|
|
Po prostu **** nie ksiądz... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie jedni zamierzali brać mnie żywcem ! Nadeszła pora czynić rzeczy prawymi ! Ty i ja musimy walczyć o prawa do nas ! Ty i ja musimy walczyć by przeżyć !
|
|
wspaniałe, na 99% wypali ! rezerwuj i wynajmuj ,
|
|
odezwij się na maila, podam Ci namiary. ***** ***
|
|
Ja uważam że na opiekunkę nadaje się wybitnie,świadczy własnie o tym to że została matką w tak młodym wieku. (widać że właśnie do tego jest stworzona) Borys-50
|
|
no
|
|
Meble w każdej okleinie naturalnej robią U Rumińskiego.. Meble Rumiński Ul. Poligonowa 20 lub 22 badajże. Budynek dobrze widoczny.. Szybko i solidnie wykonane Meble Polecam ! ***** ***
|
|
jastzrzębski w kozikach ponoc solidnie i nie drogo
|
|
ja to swojego cZasu zdawalem w wordzie ale skoro teraz mozna w danielu to proboj
|
|
polecam rowniez ruminskiego
|
|
Ta w środku to Lala 22.
|
|
zezowate szczęscie nie chce mi się z tobą pisać zwyrodnialcu bez krzty kultury tępym się urodziłeś tępym umrzesz .
|
|
Andzia :) Nasza 48-letnia młodziutka dziewczynka z kolna:) rudy błazen z druhem
|
|
dużo tych grzesznych głów do posypania. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |