Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radny Tarka odchodzi z klubu PiS Łomża |
Pesymistyczne bo widać w tych tekstach ducha walki i przemocy a nie widać ducha prawdy natomiast czuć jego nie pohamowane niepokierowane pragnienie na drodze do donikąd byle przed siebie. Historia kołem się toczy wokół i lubi się powtarzać kręcąc się błędnym kołem cywilizacji śmierci wokół osi wyznaczonej przez kapłanów obłudnie i cynicznie lansujących tą cywilizacje jako cywilizację życia - życia po śmierci. Kapłani zaszczuli wśród ludzi życie Boże organizując je na własną modłę dla własnych potrzeb - świętych - nietykalnych - nieobliczalnych własnych interesów O czym to świadczy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radny Tarka odchodzi z klubu PiS Łomża |
W takich chwilach żałuje, że nie poszedłem na medycynę ;)
|
|
hej na sybirakow jest specjalistyczne centrum zdrowia dzieci jest tam kilku dobrych lekarzy jest pulmonolog i alergolog i inni tam podejdz :)
|
|
"Rok próby" dla proboszcza za uderzenie ucznia w twarz Prokuratura Rejonowa w Nysie przesłuchała 35 świadków, przy czym okazało się, że przypadków naruszenia nietykalności było więcej, lecz są to sprawy z oskarżenia prywatnego, które przedawniają się z upływem roku. Ostatecznie akt oskarżenia dotyczył dwóch przestępstw popełnionych na szkodę osób małoletnich w wieku 12 lat. Proboszcz po zaistnieniu tych zdarzeń przyznał na antenie Radia Opole, że dwukrotnie uderzył jednego z uczniów w twarz..http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019399,title,Rok-proby-dla-proboszcza-za-uderzenie-ucznia-w-twarz,wid,14271280,wiadomosc.html "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Panowie hmmmmm tylko jedynie spokój nas uratuje , nie skaczmy sobie do gardła bo ja patrze że chyba komuś tu na tym zależy żeby skłócić i zakłada takie bez-sensowne tematy ..... Borys-50
|
|
Jakiś czas temu do domu i do mieszkania w bloku, robił mi meble do kuchni gość z ul Meblowej o nazwisku Lewicki. Były to szafki, półki , witrynki, stół, stolik, ławy i krzesła. Co prawda to z DĘBU - mojej tarcicy, ale jakieś tam boki-części , dorabiał w naturalnej okleinie. Podjedż i zapytaj ,
|
|
yale możesz coś więcej się wypowiedzieć na ten temat:)
|
|
Jestem zadowolony,
|
|
Witam! W tym roku idę do gimnazjum. Rok temu miałam średnią ocen 5.7 i byłam finalistką z polskiego (miedzy innymi). Zastanawiam się nad pg1. Czy to dobre gimnazjum? Jak tam jest? Nie chciałabym iść do pg6. Pg 2 mam blisko domu. Czy opłaca się tam iść? Byłabym wdzięczna za obiektywne opinie. Z góry dziękuję za pomoc
|
|
a ja bym taka matke zatrudnila predzej jak marudzaca i zdewasciala emerytke, ktora nawte sie z dzieckiem nie pobawi. Jesli dziewczyna urodzila w tak mlodym wieku i ma dwoje dzieci to ma dosiwadczenie niemale, tym bardziej, ze musiala tak szybko dojrzec do zycia doroslego
|
|
Nie świruj jarząbka,taniej od Darka1638 nie zrobisz.
|
|
507638284 Dobra, dokładna i solidna ekipa. Mają długie doświadczenie za granicą zajmują się wszystkim. Z ceną też można się dogadać u mnie w dwoch mieszkaniach robili i jestem zadowolony zero minusów
|
|
PG8;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |