Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trampek olewa PiSlamistów!!! |
no nie wiem nie wiem ... :) czy tak szybko mnie się pozbędziesz .......... :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trampek olewa PiSlamistów!!! |
robciu walczysz o mnie jak lew:) maruda coś słyszałam że masz nk:)
|
|
a ja chciałam kupić taki...;-(
|
|
Omanio :):) A to tylko dla Ciebie :) http://www.youtube.com/user/RomantikMenn123?feature=grec_my_sub#p/f/21/dUSJrN140_g meg nie podglądaj :):) Nie bądź robciem :) ***** ***
|
|
robciu :) Serduszko madziary podbijaj nutką a nie ściemką :):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
maruda nutki to nie wszystko co lubię:)
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i po uciekali:(
|
|
Ja widziałam G-star w Gdańsku i to tylko męską odzież. A najbliżej chyba w Warszawie, albo na allegro.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
spytj lepiej gdzie dobrze robią taką instalację... Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ach, to nie jest dział Polityka. Taki niby wygadany autor tegoż tematu, a nie potrafi czytać. Borys-50
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QtqADo-D3mQ Marudo z calym szacunkiem ale oryginal jest nie do pobicia :)
|
|
Ten gruby to ziutek go nazywają mieszka na długiej,jezdzi golfem 2,pracuje w służbie drogowej i jezdzi tam lublinem pomarańczowym ledwo w niego wchodzi i jest strasznym hamem nie patrzy czy ktoś winny czy nie i tak łapy wyciąga ale widziałem osobiscie jak chłopaczek szczupły chciał z nim na solo to poszedł po kumpli bo się bał go haha.Jak się czepia nie słusznie to najlepiej zadzwonić po Policje i sprawę założyć mu a jak z boku ktoś nagra to wcale nie wypłaci się,ja bym tak odrazu zrobił.A i jaszcze (wpm) gorszego wieśniaka jak ty nie ma na tym forum tak wiec nie wyzywaj innych szkoda na ciebie literek w kompie dlatego nie będę rozpisywał się na twój temat.robciu napisał(a): > przed siebie a po drodze na browara :) > Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |