Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zamach na wiarę, kościół i POlaków |
Szczerze ? moim zdaniem tylko palikot albo korwin.... Za szaleni ? Tak zgodzę się z tym lecz Polska ma takie długi, że tylko osoba z szalonymi pomysłami może wyciągnać 'nas' z długów. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zamach na wiarę, kościół i POlaków |
ojtam ojtam moze byc i szalony aby dobrze rzadzil
|
|
fanka i maruda,no poprostu jesteście THE BEST
|
|
robciu :) Zawsze i wciąż :):):) A co ty tak się wcinasz między nas ??? Roberto nie wstyd ci podglądać ???
|
|
|
Zainteresowani niech piszą na k0nsultantkamk@wp.pl Kosmetyki są rewelacyjne polecam Cudowny zestaw TimeWise oraz zestaw Satin Hands:)
|
|
gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta omania:)
|
|
nie ładnie Omania:) no popatrz co mi tu maruda wciska :)) to ja se... http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo Anatol M.
|
|
A przywieziecie mi troche truskawek?Ploszee
|
|
ahhh
|
|
A po co przechodzic w niedozwolonym miejscu widzac radiowoz!?, najpierw trzeba zrobic sobie rachunek wlasnego rozumowania, a pozniej narzekac na dzialania innych, bo w koncu kto zle zrobil?, a moze ktos z kierowcow zadzwonil "wpieniony" na przechodniow, ktorzy przechodza nie po rzejsciu (10 m dalej) tylko pod samochod. Spoko ja nie dzwonilem, dla wiadomosci tutejszych pismakow. Pozdrawiam i zycze wiecej rozwagi i mniej ulanskiej fantazji...
|
|
żegnam pozdrawiam .. :):) wy zawsze macie racje , miło było ale już się skończyło oooooo dobranoc i do nie zobaczenia :) STRANSKY
|
|
Polecam. mojego naunieli sprzątać, zmywać, ganiać za kotami i opowiadać dowcipy o blondynkach.
|
|
a za roboczo godzinę , to ile ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |