Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bojkot Urodzin Województwa Podlaskiego |
krutkowaluwki HIHIHI Karzdemó moga sie zdażyć bledy ort
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bojkot Urodzin Województwa Podlaskiego |
Ej robicie teraz tak jak Ptysiu!!! zamiast odpowiedzieć na pytanie to zajmujecie się jakąś akcją"Bykom Stop!!" -przecierz to niejest odpowiedz!!!!! P.S.Ja sam zainteresowany jestem krótkofalówkami tzn cena itd.... zamiast zajmować się akcją lepiej odpowiedzccie!!!pzdr
|
|
W społeczności osiedlowej są trzy problemy: dzieci, psy i samochody. Będzie porządek, gdy te trzy problemy rozwiążemy, ale jednocześnie. Pozdrawiam serdecznie, Ma zowsze Łomża
|
|
Droga Mango, zważ, iż to o co postuluje odnosi się do kultury osobistej każdego Internauty, o Twojej inteligencji i erudycji nie świadczy to jak się ubierasz, jak się malujesz, w jakim towarzystwie się pokazujesz, ale to jak się zachowujesz, jak się wypowiadasz w kontaktach międzyludzkich na żywo czy też poprzez Internet. Po Twoim poście wnoszę, iż mam do czynienia z trollem Internetowym właśnie. Dla niewtajemiczonych encyklopedia tychże znajduje się http://trole.joemonster.org/ o tu. A teraz wracając do tematu, bykom stop, czy jałówki won! nazywajcie to sobie jak chcecie ale będę tego bronił i z chamstwem językowym walczył!! Nie po to nasi dziadowie wylewali krew żebyśmy my teraz swoją arogancją i lenistwem upodobnili się do ogólnoświatowej szarej papki bezguścia i grom go jeszcze wie czego... tak więc BYKOM STOP[/B] TROLLOM STOP[/B]
|
|
Taaa........... W ogóle to proponuję zawsze w życiu chodzić na skróty...Bo po co sie przemęczać, wysilać itd..? Manga, po co się wypowiadasz w imieniu osób, których nie reprezentujesz? To zarzuty skierowane do osób, które kaleczą jezyk w większości w wyniku ignorancji i braku oczytania. Tak więc jak te osoby mają coś do powiedzenia to niech się za siebie same wypowiadają. A jak mam sie ustosunkować do tematu, to muszę powiedzieć, że tak już sie opatrzyłam tymi błędami, ze nie robią na mnie wrażenia. To, na co jeszcze rok temu powiedziałabym "O Boże, jak można tak pisać?", teraz nie robi na mnie wrażenia. Stało sie to dla mnie rutyną. Ale jednocześnie ubolewam nad tym faktem. Pozdrawiam Grzegorz
|
|
Taaa........... W ogóle to proponuję zawsze w życiu chodzić na skróty...Bo po co sie przemęczać, wysilać itd..? Manga, po co się wypowiadasz w imieniu osób, których nie reprezentujesz? To zarzuty skierowane do osób, które kaleczą jezyk w większości w wyniku ignorancji i braku oczytania. Tak więc jak te osoby mają coś do powiedzenia to niech się za siebie same wypowiadają. A jak mam sie ustosunkować do tematu, to muszę powiedzieć, że tak już sie opatrzyłam tymi błędami, ze nie robią na mnie wrażenia. To, na co jeszcze rok temu powiedziałabym "O Boże, jak można tak pisać?", teraz nie robi na mnie wrażenia. Stało sie to dla mnie rutyną. Ale jednocześnie ubolewam nad tym faktem. Pozdrawiam Ps.To ja jestem autorem tej wypowiedzi. Nastąpiła mała pomylka.
|
|
Czy została uchwalona uchwała dotąca opłaty za złomowanie samochodu (za nim sie go kupi)
|
|
Nie gadaj Ptysiek, taka nudna? Poczekaj, znajdziesz jakąś fajną ponadgimnazjalną, to zmienisz zdanie :)
|
|
z tym becikowym to jest tak jak z chodziarzem przygotowujacym sie do zawodów: becikowe to dopiero wybór w sklepie sznurówek do butów... a gdzie buty?? gdzie trening?? gdzie udział w zawodach?? gdzie zwyciestwo?? Becikowe to pierwszy krok w stronę polityki prorodzinnej a nie socjalnej. Jeśli te pieniadzę dostaną tylko "biedne" matki to to jest czysty socjal, a tu chodzi o zapewnienie przyszłości dla rodzin. Kolejnym krokiem ma byc mozliwosc odpisania od podatku czesnego za przedszkole itd. Myślę że to dobry krok i potrzebny, bo ja chce miec godziwą emeryture na która będą pracować młodzi ludzię przyszłe pokolenia. A dla pana Jaroty należy się uznanie za taki gest, nie krzyczał tylko o tym, że trzeba dac ale pokazał jak dać i komu dać. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Czy ktoś wie czy jutro coś sie będzie działo w Łomzy?Czy będzie jakiś koncert z okazji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy?
|
|
Sumo - Ctrl + C a potem Ctrl + V i już. To nie jest mój text co nawiasem powinienem przy wklejaniu zaznaczyć. A zgadzam się z nim po części czyli nie w całości. No i na szczęście ręka nie jest złamana ale gips mi proponowali :)
|
|
Dzięki, przydało się :)
|
|
no fakt miasto bogate może cos organizowac przeciez szczytny cel VIVAT Jujurek -------------------------- running with scissors
|
|
Panie Henryku Mościbrodzki co pan miał na myśli pisząc cyt. ,,są trzy problemy :dzieci, psy i samochody'' psy owszem samochody też stanowią jakiś problem, ale dzieci ??.Nie wiem jak inni, ale moim zdaniem wygląda na to, że Pan to najlepiej by psy uspał , samochody na złom a dzieci chyba na smyczach prowadzać. Pozdrawiam
|
|
Widziałam na plakatach wośp-u że poza światełkiem jakies koncerty maja być na Starym Rynku i w Urzędzie.. ale nie napisali jaki. Może ktoś wie? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
acha... poczytaj o Caritasie, Ochojskiej i PCK zobacz ile zbieraja i co robia... Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |