czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Naśladujmy Czechów!

Czy kolędy puszczane od tyłu mogą zawierać tajemnicze przesłania od... ?
No włśnie!

http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf

osoby o słabych nerwach lepiej niech będą ostrożne!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Naśladujmy Czechów!

Hehe graboś, zabawne. Zobaczyłbyś co się dzieje na touruńskich przystankach Komfortu, to byś się przekonał, kto jeździ tymi autobusami.

Pomysł z linią Łomża - Toruń jest ciekawy. Dla studentów po prostu zbawienie przed Świętami. Jest tylko taka sprawa, czy dla pks to się opłaca. Jeździ przecież autobus relacji Białystok - Szczecin. Może gdyby ten Łomża - Toruń puścić inną trasą (krótszą!!!). Ja w każdym razie jestem za, i myślę, że ucieszyłoby to też ludzi z Ostrołęki, którzy mają ten sam problem co i my. Mam dosyć kombinowania, kiedy i czym wracać do domu na święta czy inne wolne.

LoL

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

juz to slyszalem i tego typa(nie wiem czy on czy ona) wzialem skopiowalem, odwrocilem kolory i nie wiem czy taka typiara brzydka czy facet hehe;]

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Dart76 - zgadza się, faktem jest też, że to nie tylko Wierzący, ale także Kupujący, Oglądający, Czytający, Odchudzający się, Ćwiczący, Palący, Niepalący, Demokraci i Komuniści są zaprogramowanymi maszynkami do propagowania idei, wydawania pieniędzy, itp., itd.
Pytanie, które się pojawia, to to, czy tak naprawdę pozostaje człowiekowi miejsce na wolną wolę? Jeśli tak, to dajcie propozycję w którym miejscu!? Jeśli nie, to czy kiedykolwiek takową mieliśmy?

ja jestem dopiero w drugiej klasie i nigdy bym nie zamieniła tej szkoły na nic innego,mimo trzech klasówek w ciągu np.dzisiejszego dnia :) ale przecież to dla naszego dobra.a w kibelkach się pali,ładne są to można w miłej atmosferze:)
ja jednak preferuje Kamienicę bo bezpieczniej i na swierzym powietrzu
kiedyś też się tam paliło???

dziś na klasówce pani Dziekońska:
Kasia idź pisz na zaplecze,jak masz ściągi to ściągaj :)
Tyszka na matmie pod koniec lekcji:(też klasówka)
do mnie: Ola już napisalaś
a ja:hmm
ona: o chociaż imie i nazwisko napisałaś to i tak nieźle :D(jestem w humanie :p)
poza tym takich imprez jak uczniowie tej szkoły to nikt nie robi :)

To jest forum by Przemo ;) tylko wyłączyłem część wodotrysków żeby sprawniej działało, myślisz że warto uruchomić shoutboxa?

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=48340&t=48340
Witaj Ponownie :)

Takiego badziewia jest pełno w necie !

jak na moje, powinnismy olać pks, któremu naprawde nie zalezy ani na zadowoleniu ani na wygodzie klientow i sprobowac zgadac sie, obczaic np busy,busiki..jest nas tu tyle ze interes ten nie byl by drogi a przynajmniej pewny, szybki i wygodny...

dziwne ze wogole do niej chodzisz i chcieki cie do niej przyjac

Ręce opadają, mózg się lasuje jak czytam niektóre wypowiedzi. Brak szacunku dla przeszłości, do polskiej mowy i pisowni. Dla niektórych forumowiców najwygodniej byłoby zapewne pisać w jakimś slangu angielsko-polsko-komputrowo-ulicznym. Ale ludzie pamiętajcie, że jesteśmy Polakami, że mamy swój język - język polski, z czy się komuś podoba, czy nie ale z literkami ć, ź, ł itd. w wyrazach. Szanujmy to, jeśli będziemy lekceważyli poprawność pisowni i ortpografi to starcimy szacunek wśród innych narodów. A usprawiedliwienie, że jest to internet, jest nie do przyjęcia. To w rozmowie przex telefon słowo morze, może brzemieć jak może, ale pisane, to są zupełnie inne znaczenia. Dla mnie takie chodzenie na skróty to również brak szacunku dla siebie. Inna sprawa, że zanika szacunek dla państwa i kraju (i tu się nie dziwię). Najlepiej wyjechać za granicę i olać kraj, Potem przyjechać 10 letnim gratem i szpanować.

Masz rację, gadanie, narzekanie, pouczenia nic nie dają, Przychodzi po prostu nowe, niechlujstwo w piśmie, zachowaniu, itd. Za kilka lat nikt na to nie będzie zwracał uwagi.

Czas na delegalizację?

W niektórych krajach, oprócz błędów, nagminne jest tez notoryczne skracanie.....prawie wszystkich wyrazów. Trzeba się z tym pogodzić że dzieje się też to również i w Polsce. Cóż. Przyznam że błędy i skracanie nie robią na mnie już takiego wrażenia jak kiedyś. Musze sie przyznać że sama coraz częściej to robię. HEHE

Ps. Pozdrawiam

Degreg ...i komu dał?
Dlaczego dał tej a nie innej..? ...i dlaczego na jedno dziecko choć urodziła dwójkę...

Jeśli to jest kompleksowy projekt, to dlaczego nie słychać o reszcie.... jeśli będzie to rozwiązanie kompleksowe i pomoże utrzymać i wychować dzieci, które się będą rodziły w naszym kraju - to OK, ale jeśli skończy się na hasłach i gestach.... to ja dziękuje... na razie wygląda na to drugie!

Koncert orkiestry jest co roku na Woodstocku. Tam jest git, ciepło rodzinnego ogniska Harre kriszna, błotne kompiele. Tanie chlanie, ćpanie zielska z Jurkowej szklarni. Słyszałem również, że Owsiak popiera becikowe, bo po tej impreZie przyrost naturalny w Polsce wzrasta, wiadomo ten romantyczny nastrój promile we krwi małolatów i te wygodne krzaki. Chyba jutro rzucę 5 do puszki, bo nie możemy pozwolić, żeby ta impreza miała sie skończyc. Moim zdaniem cały ten hałas o biedne dzieci to przykrywka. Byłem widziałem i chce się żygac.

Zbych

Degreg., a gdzie podziały się pieniążki wraz ze świadectwami udziałowymi na ratowanie Stoczni Gdańskiej? Kto rozliczy Dyrektora Rydzyka?

Pozdrowienia.

Zbych

Autor: fuck_you (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 07-07-05 10:57

Kupiłem dzisiaj dodatkowo paczke petard. Dzisiaj sie scwanili bo psa wyprowadziła matka z dzieckiem na ręku więc na razie nie reagowałem szkoda mi tego dziecka było. Zobacze czy sie pieski petard boją.

Jak dorwe kogoś kto wyprowadza psy pod oknami na spółdzielczej to mu to gówno pod drzwi zaniose i klamke wytre i ściane tam gdzie miesza Chodzi tutaj o spółdzielczą 32 i ludzi z moniuszki z wieżowca w którym jest apteka a szczególnie śiderskich zięcia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org