środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czas odstrzelić Kwacha

Chciałem się dowiedzieć, jakie jest wasze zdanie, aby łomżyński PKS otworzył linię Łomża - Toruń

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czas odstrzelić Kwacha

a jak serial Ci się kończy,to znaczy że go nigdy nie oglądałaś? ;)

Jaka konkurencje masz na mysli? W Łomży? No chyba ze mowisz o wypozyczalniach z Woj. Polskiego i Dmowskiego, te 2 jeszcze moze moga porywalizowac ale reszta? Pewnie chetnie wprowadziliby takie uslugi, o ktorych piszesz ale raczej zapomnij o kosztach w cenie wypozyczenia, no chyba ze ceny podniosa dwukrotnie (wtedy moze okaze sie ze bedziesz wolal z buta sie kopnac). Poza tym chcac wprowadzic proponowane przez Ciebie uslugi musieliby zapewne kolejnego pracownika-dostawce zatrudnic, a jak zapewne wiesz na koszta zatrudnienia w Polsce wszyscy stekaja. Widziales jakas reklame lomzynskiej wypozyczalni poza jej szyldem na budynku? No moze gdzies w kablowce albo radiu cos bylo ale w takim razie przegapilem czyli malo skuteczna byla. Zreszta po co reklamowac cos o czym w takim miescie jak Łomża wszyscy wiedza gdzie isc film wypozyczyc.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Miłość to nie serial...:)

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Zdjęcie jeszcze w aparacie, który sobie wyjechał w Polskę. Jak wróci, to spróbuję. Dzięki za info.

ooooo, Caramello - Wassermann z forum? :-P

Powstrzymałem się od podlinkowania mojego wpisu odnośnikiem do forum piskiego, choć powinienem dać adres, bo to by zobrazowało moje oczekiwania wobec forum dotyczącego Łomży.
A Maykel niestety ma forum o wąskiej specjalizacji, zawsze pozostanie miejscem dla kilku pasjonatów.

pozdrawiam
vR
szpieg z krainy deszczowców

Tak panowie , to mi pachnie nową aferą: MaYkelgate hehehehe.

Nie, ale tak na powaznie to twoje forum MaYkel jest niezłe, choc trzeba było zainstalwoac forum a la "by Przemo", masz tam Shoutboxa i inne bajery :D
W bliszej perspektywie mam zamiar sei zalogowac na tym forum;) Zycze duzo uzytkowników.
pzdr

c3po - rob sobie akcje typu bykom stop , krowy naprzod, a mozesz sobie na czole wytatuowac ze jestes aspoleczny , ze nie lubisz ptysia mangi i kogo jeszcze sobie chcesz ,mozesz rowniez z tego powodu zorganizowac marsz rownosci (dla piszacych poprawnie) ale nie masz prawa nikogo nazywac trolami internetowymi bo napewno nie bedziesz lepszy od nkogo jezeli umiejetnosci pisania poprawnie nie uzyjesz w nalezyty sposob

Eee, Bartek1988, zobaczyłbyś co się dzieje przed wszelkimi świętami na przystankach Komfortu w Toronto, to byś się przekonał, ile osób jeździ. Zwykle na drugim przystanku stoi ponad 20 osób a wolnych miejsc w autobusie - jak będzie 5 to cud. A na dwóch innych przystankach też wsiadają...

Problem polega na tym, że autobusy Toruń - Łomża byłyby pełne, ale tylko w takich okresach, a tych dni jest w roku kilkanaście. Kto zapełniłby autobus w pozostałe? No, chyba że by zrobili "moherowe wycieczki" czy ewentualnie, na trochę krótszej trasie - turnusy do Ciechocinka.

Nomex, autobus do Łomży odchodzi z Mickiewicza podobno o 15:15 (podobno, bo jeszcze mi się nie zdarzyło go tam o tej porze zobaczyć).

Ptysiek, Twój pomysł jest całkiem niezły :) Choć nie rozwiąże sprawy do końca.

c3po hehe wiesz człowieku śmieszny jesteś :) postraszyć to ty możesz , ale babke prądem. Każdy napisze i tak, tak jak zechce.Nikt nie bedzie zwracał na Ciebie uwagi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org