Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stan wojenny |
jest OK !. Ci co chcą to piszą, Ci co nie chcą to nie piszą. Nasze forum jest NASZE i to się liczy !!. A na naszym forum piszą ludzie z całej Polski np. ryskago z Krakowa, Jantar z daleka, sporo osób z np.USA i inni. A Ty nam tu jakimś skromnym Piszem mydlisz.... Pozdrawiam Piszan bo to fajne w sumie miasteczko....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stan wojenny |
...jestem tylko ciekaw co z pozostałymi matkami...? tymi które urodziły pół godziny później i kilka godzin później...? ...taki jednorazowy akt jest takim samym dobrem, jak ustawa dająca, jednorazową pomoc po urodzinach, a potem zapomnienie.... ...szum medialny i oklaski... ...tylko czy to o to chodzi...? ....a co zrobił z ViaBalticą i ochroną przyrody? ...zainteresował się przebiegiem obwodnicy Łomży i zatroszczył się by nie biegła od wschodu, rozmawiał o tym z kimkolwiek?
|
|
Za Białymstokiem przy trasie na Supraśl na żwirowni za wsią Ogrodniczki. Nie wiem czy jest wypożyczalnia sprzętu. Znalazłem: (info z 2000 roku) http://serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,60605,2452425.html BIAŁYSTOK: Ogrodniczki Trasa ok. 300 m, oświetlona, sztucznie naśnieżana (jedna armatka). Wyciąg orczykowy talerzykowy, czynne od godz. 10 (w weekendy od 8) do "pięciu ostatnich narciarzy". Jest wypożyczalnia nart i snowboardów, parking na 50 aut (2 zł cały dzień). Specjalności tutejszej restauracji z kominkiem: placki ziemniaczane, kartacze, kiszka ziemniaczana, grzaniec. W Lesie Pietrasze trasy biegowe od 500 m do 5 km, w Supraślu i Jasionowie koło Suwałk licencjonowane 20-metrowe; pobiegać można też w Sejnach i Gołdapi. Ośrodek Wypoczynkowo-Rehabilitacyjny Stok w Ogrodniczkach, ul. Białostocka 62, 12 km od Białegostoku, dojazd PKS-em ze stanowiska 5 lub PZK w kierunku Supraśla, tel. (0-85) 718 35 14, http://hotelnastoku.pl Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A ja myśle, że warto wierzyć w Boga... słucham argumentów które stwredzały by co innego ;) -------------------------- running with scissors
|
|
Nie ma dowodów na to, że osobowy Bóg istnieje. Nie ma też dowodów na to, że Go nie ma. Jak świat światem na tym polu toczyły się spory. Wieeeelkie autorytety ze sobą polemizowały o tym, argumentowały, "dowodziły", a spór jak był, tak jest i myślę, że tak już pozostanie... Kimże Bóg, najprościej rzecz ujmując, jest, jeżeli wogóle jest? Miłością. Człowiek od dziecka otoczony miłością, przytulany, utwierdzany o własnej wartości, mający tzw. poczucie bezpieczeństwa, ma dużo większą szansę na uwierzenie w Boga niż osoba tego wszystkiego pozbawiona. Częsciowo muszę się zgodzić z Malachitem, ale tylko częściowo..:) To rodzice (opiekunowie) w głównej mierze kształtują u dziecka obraz Boga, który "ciągnie" się za człowiekiem później przez całe życie... Rodzice to substytut Boga i ciężko to później zmienić, co wcale nie oznacza, że jest to niemożliwe. Życie bez wiary, ale autentycznej wiary nie wypaczonej, zniekształconej, dostosowanej do własnej potrzeb, wydaje mi się szalenie smutne. No bo cóż to za życie ze świadomością, że wszystko się kiedyś kończy i dalej nie ma nic?? To po cóż teraz żyć, kochać, śmiać się, płakać, chłonąć świat?? Po co kochać?? Miłość ma charakter wieczny - jeśli się kończy, znaczy się nigdy jej nie było.
|
|
Hehe teoria spisku ;). Tak naprawdę na nic się z Panem vonReuffen`em nie umawialiśmy ;) Fakt forum które założyłem jest wąskiej specjalizacji ale to dlatego, że moim zdaniem brakowało miejsca na którym łomżyńscy pstrykacze mogli by się porozumiewać. A co do forum ogólno Łomżyńskiego to te jest chyba całkiem niezłe więc po co powielać i tym samym dzielić łomżyńską społeczność. Zbych
|
|
A czemu odruch Pawłowa ? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Pamiętam jak swego czasu jechałem po Ptysiu, i nie tylko po nim, że nie stosuje się do zasad ortografii, że pisze co mu ślina na język przyniesie, że poprostu jest ptysiem, :) i nie tylko... oprócz mnie wypowiadało się wówczas całkiem sporo innych forumowiczów, część się ze mną zgadzała, część, jak to zwykle bywa była przeciw. No ale nie o tym miałem pisać. W poście tym chciałem tylko zachęcić do przyłączenia się Was forumowicze do akcji pod nazwą mam nadzieję że to zadziała a jeśli nie działa to - akcja zwie się Bykom stop wiecej pod adresem http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html Tak więc Ptysiu i inne trolle internetowe informuję iż znów powróciłem i pomimo, iż sam nie piszę idealnie ortograficznie i stylistycznie to będę piętnował i nasmiewał się z niestylistycznie pisanych wypowiedzi w każdej wolnej chwili... Jednym słowem WRÓCIŁEM
|
|
...żałosne...
|
|
Ptysiu, wakacje będą takie jak zawsze:)
|
|
Witam , ale potrzebna jest poprawna pisownia w Internecie ponieważ dużo razy natrafiłem na strony ( zazwyczaj jakieś blogi ) to niektórzy tylko umieją napisać „haha , lól , sex … itd. „ i błędów jak grzybów po deszczu darujcie sobie jeśli macie pisać takie rzeczy to lepiej nie piszcie w Internecie bo to żałosne rozumiem że ktoś w wieku 8 lat pisze głupoty z tysiącami błędów ale nie ludzie w wieku dojrzewania nikogo nie chce urazić ale taka jest prawda jak będziesz w młodym wieku bykiem to urośniesz na byka ( debila ) .
|
|
nie uchwała a ustawa, dotycząca tzw. "opłaty recyclingowej" w wysokości 500zł i nie to,że została uchwalona,ale niestety weszła już nawet w życie od nowego roku :( ...złodzieje ...po raz wtóry!
|
|
dawajcie następną zagadkę :P
|
|
No tym razem to musze przyznac, ze sie organizacja posypala na calego i nikt nic nie wie... Mozliwe ze sekcja ruszy ponownie dopiero od lutego, jak tylko sie czegos dowiem, napisze.
|
|
Po pierwsze Akcja zbierania kasy dla dzieci jest Bardzo szytnym celem ale Owsik jest faszyzujący dyktatorem, dlaczego nie widzę aby ktokolwiek współpracował z nim tylko pokłony do podłogi. Nie widzę aby ktokolwiek inny wypowaidał się do kamery w imieniu fundacji: "Nasza Orkiestra ma juz tyle to a tyle kasy dla dzieciaków", bo nikogo tam nie dopuszcza, i powiedzcie mi, że w szeregach fundacji nie ma osoby która mogłaby z powodzeniem w imieniu Orkiestry występowac nie jakadła musi byc na szczycie,grr. Ktoś wcześniej wspominał o reportażu w TV TRWAm kolejny dyktator pierd*** obejzyj sobie Imperium Ojca Rydzyka. Przystanek Wc_stock to jak dla mnie pomylona impreza, gdyby była sprawowana nad tym jakas kontrola to ja rozumiem ale tam sie dzieje totalne rozspasanie a to nie jest droga do ustalania przyszłości naszego kraju, to droga do schyłku i upadku.
|
|
Nierozumiem niektórych osób Ktos napisal w tym temacie czy we wczesniejszym ze pieniądze zebrane z WOŚP ida na przystanek Woodstok jeżeli tak myślicie to na 1000000000000000000...% Jetseście w bardzo a to bardzo wielkim błędzie, A dlaczego tak sądze: Ponieważ WOŚP Zebrało ponad 30 Milionów $ ($ nie złotówek) To niby za te pieniadze są organizowane te przystanki Woodstok ? Jeżeli tak myslicie to odpowiedzcie mi na jadno pytanie to z kad jest ten sprzętw szpitalach ? No z kad ? Mikołaj moze przyniósł ? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |