Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aż serce rośnie. gdy się patrzy na rozwój polskiej armii pod rzśdami PZPR-pis. |
prawie miesiąc trzeba czekać na wizytę na NFZ, ale polecam Panią doktor
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aż serce rośnie. gdy się patrzy na rozwój polskiej armii pod rzśdami PZPR-pis. |
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 17-02-12 17:27 FORUM 4 LOMZA JEST JEDYNE W SWOIM RODZAJU ! kur.wa człowieku! Czy ja mam coś do forum? Mr_Andrzej nie chcę mi się cytować twojego postu. Wytłumacz mi czemu podkreśliłeś te słowa 20 słów w temacie reszta to jakaś agitacja i teoria spiskowa która nie powinna mieć miejsca w dziale ogólnym. I czemu znowu dałeś pier.doloną agitację?
|
|
Re: Aż serce rośnie. gdy się patrzy na rozwój polskiej armii pod rzśdami PZPR-pis. |
SpearHead ja do Ciebie nic nie mam tylko stwierdziłem fakt że popierasz poglądy człeka dla którego muszę mieć szacunek tylko że względu że jest człowiekiem.
|
|
SpearHead Nie zmienia się zasad w trakcie gry, albo przyjmujesz je, albo nie, nie pouczaj nas co jest dobre, albo złe i co Ci się widzi , albo nie !
|
|
Nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz cezar! Nic ci do mojej mentalności
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 17-02-12 17:41 SpearHead Nie zmienia się zasad w trakcie gry, albo przyjmujesz je, albo nie, nie pouczaj nas co jest dobre, albo złe i co Ci się widzi , albo nie ! Przecież sami twierdzicie, że nie ma zasad... Z resztą już powiedziałem - wygraliście i postanowiłem się dostosować do waszego poziomu.
|
|
Wiem o tym w PUP też nie mają żadnych ofert. I jeszcze do cezara,źle zrozumiałeś moją wypowiedź i widocznie nie znasz moich wcześniejszych postów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |