wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gwałty, rabunki, podpalenia zamiast pokoju w Gruzji

nie wiem za co ale kochani w taki sposob niezalatwia sie sprawy tym bardziej ze nie dostal strzela w morde tylko kopali go lezacego na chodniku. dokopali go do przejscia tego na wprost Yamy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gwałty, rabunki, podpalenia zamiast pokoju w Gruzji

Nie trzeba ich organizować.Takie spotkania podobno są w Galerii Pod Arkadami w pierwsze poniedziałki miesiąca chyba o 18 nie pamietam.Sprawdz dokładnie na podstronie kultura i Miejski Dom Kultury-Dom ŚRodowisk Twórczych.Tam dalej chyab w galeriach ich coś będzie.Pozdrawiam.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

No, trochę czytających zawsze się znajdzie. Ja nie czytam mało, ale znam całkiem sporo ludzi, którzy nie czytają mniej, wręcz przeciwnie.

Ale z drugiej strony, kiedy w wakacje sobie czytałam książkę, moje młodzsze rodzeństwo cioteczne (15 i 12 lat) zapytało... po co to robię? Według nich, czytanie to zajęcie bardzo nudne i niepotrzebne. Nic dziwnego, że kiedy tydzień temu zapytaliśmy z moim bratem (rodzonym) tę 12-letnią siostrę, co czytała ostatnio, to nie bardzo nawet była w stanie przypomnieć sobie, jaki tytuł miała ta lektura szkolna.

Adamus, być może nie ma innego sposobu na naukę ortografii niż czytanie książek. Ale nie w każdym przypadku to działa. Mam tu na myśli dyslektyków. Nie mogę się do końca zgodzić z autochtonem, który twierdzi, że "kiedyś nie było dyslektyków i dysortografów tylko tacy, co nie chcieli czytać książek i ćwiczyć pisania dyktand [...]". Mój brat, który czyta dużo, robi tak kosmiczne błędy, że głowa mała. I nie jest to jedyna taka osoba, jaką znam.

Ale w Bonarze są koncerty prawie co dwa tygodnie.Nie mozemy narzekaż na brak imprez kulturalnych.jak w Łomży jest Tumult,albo teatr w walizce,albo od czasu do czasu w Bonarze jakieś przedstawienia na naprawdę wysokim poziomie to przychodzi na nue 30-40 osób tylko i to głównie z pierwszego.
poza tym jeżeli naprawdę komuś zależy to sam może zorganizować koncert,wystarczy sponsorów poszukac i trochę własnej pracy i chęci w to włożyć.

Pedał to nie człowiek, więc na szacunek nie zasługuje.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Niepowiem że Brzydkie foto fajne :)

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Wczoraj cos koło południa przechodzilem przez skrzyżowanie Legionów z Polową. Najdziwniejsze było to że przy przejsciu przy barze Chicken światło dla pieszych paliło sie cały czas na czerwono a dla samochodów również czerwone (nie wiem czy przy innych było tak samo). Zauwazywszy ten fakt obejrzałem sie czy przypadkiem nie jadą psyjaciele i przeszedłem przez przejscie parzac równocześnie czy samochody nie zaczynają ruszac. Jedna staruszka to stała na tym przejsciu podażje ok. 20 minut :D Jak wracałem to jej powiedialem ze światła nie działają. Takze uważajcie na te swiatła:)
pzdr

Lala26, ja rozumiem, że nikt nie chce pracować do nie wiadomo której, ale 23 to wczesna godzina, a i ludzi było sporo wtedy. Zdarzyło mi się raz w Toruniu, że gdy siedzieliśmy sobie przy piwku w pewnym lokalu, zaczęto sprzątać podłogi... Ale to była godzina 2 i oprócz nas już nikogo nie było, nic dziwnego, że chcieli zamykać.
Swoją drogą zawsze mi się zdawało, że yam jest czynny dłużej niż do 23, ale może się mylę.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

A kto rozpowszechnia?
Chyba nie ptysiu i nie kolumb?
:P

Możliwe ale takie jak np jak pisz ma to też dobra sprawa. A te powini zmienić na phpBB by nie było żadnych przykrych incydentów i by się rozwijało i mogli dodać nowe działy np MP3 i td z linkami albo fotogalerią :)

Nasze forum ma podział na kategorie sądziały Ogólne i Polityla a obrazek możesz zamiescić sobie :)

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org