Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gwałty, rabunki, podpalenia zamiast pokoju w Gruzji |
nie wiem za co ale kochani w taki sposob niezalatwia sie sprawy tym bardziej ze nie dostal strzela w morde tylko kopali go lezacego na chodniku. dokopali go do przejscia tego na wprost Yamy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gwałty, rabunki, podpalenia zamiast pokoju w Gruzji |
Nie trzeba ich organizować.Takie spotkania podobno są w Galerii Pod Arkadami w pierwsze poniedziałki miesiąca chyba o 18 nie pamietam.Sprawdz dokładnie na podstronie kultura i Miejski Dom Kultury-Dom ŚRodowisk Twórczych.Tam dalej chyab w galeriach ich coś będzie.Pozdrawiam. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No, trochę czytających zawsze się znajdzie. Ja nie czytam mało, ale znam całkiem sporo ludzi, którzy nie czytają mniej, wręcz przeciwnie. Ale z drugiej strony, kiedy w wakacje sobie czytałam książkę, moje młodzsze rodzeństwo cioteczne (15 i 12 lat) zapytało... po co to robię? Według nich, czytanie to zajęcie bardzo nudne i niepotrzebne. Nic dziwnego, że kiedy tydzień temu zapytaliśmy z moim bratem (rodzonym) tę 12-letnią siostrę, co czytała ostatnio, to nie bardzo nawet była w stanie przypomnieć sobie, jaki tytuł miała ta lektura szkolna. Adamus, być może nie ma innego sposobu na naukę ortografii niż czytanie książek. Ale nie w każdym przypadku to działa. Mam tu na myśli dyslektyków. Nie mogę się do końca zgodzić z autochtonem, który twierdzi, że "kiedyś nie było dyslektyków i dysortografów tylko tacy, co nie chcieli czytać książek i ćwiczyć pisania dyktand [...]". Mój brat, który czyta dużo, robi tak kosmiczne błędy, że głowa mała. I nie jest to jedyna taka osoba, jaką znam.
|
|
Ale w Bonarze są koncerty prawie co dwa tygodnie.Nie mozemy narzekaż na brak imprez kulturalnych.jak w Łomży jest Tumult,albo teatr w walizce,albo od czasu do czasu w Bonarze jakieś przedstawienia na naprawdę wysokim poziomie to przychodzi na nue 30-40 osób tylko i to głównie z pierwszego. poza tym jeżeli naprawdę komuś zależy to sam może zorganizować koncert,wystarczy sponsorów poszukac i trochę własnej pracy i chęci w to włożyć. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Pedał to nie człowiek, więc na szacunek nie zasługuje. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Niepowiem że Brzydkie foto fajne :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wczoraj cos koło południa przechodzilem przez skrzyżowanie Legionów z Polową. Najdziwniejsze było to że przy przejsciu przy barze Chicken światło dla pieszych paliło sie cały czas na czerwono a dla samochodów również czerwone (nie wiem czy przy innych było tak samo). Zauwazywszy ten fakt obejrzałem sie czy przypadkiem nie jadą psyjaciele i przeszedłem przez przejscie parzac równocześnie czy samochody nie zaczynają ruszac. Jedna staruszka to stała na tym przejsciu podażje ok. 20 minut :D Jak wracałem to jej powiedialem ze światła nie działają. Takze uważajcie na te swiatła:) pzdr ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Lala26, ja rozumiem, że nikt nie chce pracować do nie wiadomo której, ale 23 to wczesna godzina, a i ludzi było sporo wtedy. Zdarzyło mi się raz w Toruniu, że gdy siedzieliśmy sobie przy piwku w pewnym lokalu, zaczęto sprzątać podłogi... Ale to była godzina 2 i oprócz nas już nikogo nie było, nic dziwnego, że chcieli zamykać. Swoją drogą zawsze mi się zdawało, że yam jest czynny dłużej niż do 23, ale może się mylę.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A kto rozpowszechnia? Chyba nie ptysiu i nie kolumb? :P
|
|
Możliwe ale takie jak np jak pisz ma to też dobra sprawa. A te powini zmienić na phpBB by nie było żadnych przykrych incydentów i by się rozwijało i mogli dodać nowe działy np MP3 i td z linkami albo fotogalerią :)
|
|
Nasze forum ma podział na kategorie sądziały Ogólne i Polityla a obrazek możesz zamiescić sobie :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |