Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł PiS chce usunięcia określeń \"przed naszą erą\" i \"naszej ery\" z podręczników i muzeów |
Konsul wielie dzieki za informacje.Chodzilo mi wlasnie o takie skupy zlomu w Łomży ktore podales.Juz dzownilem tam i wiem na czym stoje i ile gdzie placa za takie rzeczy co mam u siebie.Dzieki raz jeszcze. Zyzio mam jeden grzejnik zeberkowy i inne rzeczy tympodobne ale niesprawne, beuzyteczne a wiec nadaja sie wlasnie tylko i wylacznie na skup zlomu a nie na uzutek wlasny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł PiS chce usunięcia określeń \\\"przed naszą erą\\\" i \\\"naszej ery\\\" z podręczników i muzeów |
ok 200 zł
|
|
Re: Poseł PiS chce usunięcia określeń \\\"przed naszą erą\\\" i \\\"naszej ery\\\" z podręczników i muzeów |
ta a możne 5?? jest to ważne gdyż chodzi mi o egzamin na B i nie wiem już jak to jest, instruktor kolegi mówił ze do skrzyżowania, a mój ze na progu...
|
|
o ile mi wiadomo w takiej strfie nie można więcej jak 20. Anatol M.
|
|
to tylko twoje uprzedzenie. Pisze wyważone opinie i sprawiedliwe. Kasia..
|
|
niewiadomo
|
|
Fretki się kastruje, by wydłużyć ich życie i zapobiec chorobom. Ruja u samicy może ją nawet zabić, nawet dopuszczanie tu nic nie da. Dodatkowo dzięki zabiegowi zmniejsza się zapach zwierzęcia. Venge jeśli się nie znasz na zwierzakach, daruj sobie komentarze.
|
|
No tak, tak : -) tylko z tym wyjątkiem że tak się złożyło że... : -) nie wypada być troszeczkę ,,procentowym" kolegą ,,dziadkakalesony" : -) choć byłbym bardziej otwarty hahaahahahaha : -)) Do ujrzenia dzieci ; -) ,lecz nie wiem czy dzisiejszego ; P
|
|
besensu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |