Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz LGBT w Płocku: „tęczowe” prowokacje, lewicowy desant i nastolatek, który zachwycił media |
ta firma to porazka sezonu NIE POLECAM!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz LGBT w Płocku: „tęczowe” prowokacje, lewicowy desant i nastolatek, który zachwycił media |
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-02-12 11:52 a tak na marginesie szkoda ze w dziecinstwie nie miałes śliskiego kocyka. ____________________________________________________________ taa... Miałem to czym teraz mogę podzielić się z innymi. To co w dzieciństwie miałem jest teraz tym czym mogę podzielić się z innymi ludźmi. Ty zapewne masz jeszcze śliski kocyk wiec też możesz się czymś podzielić chyba że szukasz kocyka u mnie go nie znajdziesz poszukaj u dorosłych dziewczynek może się z Tobą podzielą tym co z dzieciństwa wyniosły (z katolickiego domu). Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia ... ...wpajana od kołyski a raczej kolebki - cywilizacyjnej kolebki przy której stai stara wiara a raczej zaborcza chęć posiadania i władzy skupionej egocentrycznie wokół religijnej ręki a raczej głowy która religijnymi rekami różnych ludzi w różny sposób porusza zawsze na własną modłę realizując swoje interesy - święte - nietykalne interesy. O czym to świadczy...
|
|
Re: Marsz LGBT w Płocku: „tęczowe” prowokacje, lewicowy desant i nastolatek, który zachwycił media |
... a , to ładne buty !
|
|
DUREX informuje, że narodziny Mr_Andrzej-a, były wynikiem wady fabrycznej. Prosimy szybko zgłosić się do szpitala celem uśpienia. Dziękujemy
|
|
aniuskimoje Realne , to zależy od nas czy mamy jakąś odskocznie od codzienności ;) Dzisiaj jest fajna okazja do spotkania :) Jak będziesz niedaleko to wpadnij :) A ,że jest to realne to sama się przekonałam kilka miesięcy temu organizując spotkania forumowiczów ,przyszli i było SUPER :) Widzieliśmy się pierwszy raz ,a rozmawialiśmy jakbyśmy znali się od lat :D Mam nadzieję,że i dzisiaj tak będzie :) Wszystkich niezdecydowanych zachęcam do udziału :)
|
|
Heeeey:) a ja polecam http://www.bhclub.pl/Sklep/Karty-i-bony-B-H i macie co chcecie-ja dostałam też taki prezent i powiem wam szczerze że był jedyny taki trafiony bo poszłam sobie na masaż którego nigdy nie zapomne:D:D ehehe Pozdrawiamm
|
|
ja też chodzę na hipokratesa do pana leończaka , i mogę go szczerze polecić . facmen
|
|
A ja mam pytanie czemu gregorianki są płatne, skoro są takie ważne ? Czy jak ktoś bogaty i zapłaci, to ma większe szansę na dostanie się do nieba? xD facmen
|
|
a dla fretki kastracja moze wiecie jaki jest dobry weterynarz co sie tym zajmowal .specjalista nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam.Czy w Łomży sa miejsca gdzie przyjmuja zbedne i nieuzywane grzejniki zeberkowe , bojlery , umywalki , wanny i podobne rzeczy za jakies pieniadze.Cos na zasadzie skupu metali itp.Dziekuje za informacje.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie wiecie na jakiej stronie są jakieś fajne gierki tylko nie na gry pl,,, poszkole,,, i na wyspie gier ?????
|
|
po prostu gość chce się pozbyć a ja jestem tym zainteresowany hheee
|
|
ta żeby chciał się pozbyć to dawno by na jakiś złom oddał, a nie palił głupa
|
|
Pracownicy Urzędu Miasta wykupili. Trzeba mieć po czym piardnąć w krzesło. W urzędzie kobitki jak łanie, hasają po okolicznych sklepach to i pączków zabrakło.
|
|
|
fanka ty jesteś jak wyrocznia he
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: -moderator- (---.opera-mini.net) Data: 16-02-12 15:38 ja miałem taką sytuację. wystarczył strzał ostrzegawczy i banda uciekła.kupcie sobie pukawke i po problemie. ___________________________________________________________ taa.... Dozbrójmy się jak "talibowie" i po "problemie"... ... cóż to za objaw społecznej kat.* mentalność *- kat. skrót pochodzący od słowa katolicki - powszechny Czyli w "odwiecznie" chrześcijańskiej naszej części świata problem religijnie wykiełkowanej przez kapłanów Cywilizacji śmierci stale narasta ... Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna kat. historia ... ...u której podstaw zaczęła się Nowa Era - Nasza Era - tylko u których podstaw (?) O czym to świadczy ...
|
|
Witam, chciałbym się dowiedzieć co do progu zwalniającego, a mianowicie jeśli jedziemy w ograniczonej strefie prędkości (osiedle, 30km/h) i mamy próg przed którym jest ostrzegawczy o progu a bezpośrednio pod nim ograniczenie prędkości do 20km/h, to prędkość 20km/h obowiązuje tylko na progu, i zaraz po jego przejechaniu powraca do 30km/h, czy może 20km/h obowiązuje do najbliższego skrzyżowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |