Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Seks-edukator Trzaskowski betonuje Warszawę i ma w d.... wiewiórki. |
W odniesieniu jak wyżej czytat poniżej: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 16-02-12 12:40 Mr_Andrzej, jedno ale : co do linii produkcyjnej, to ciebie to chyba jakiś DEBIL dokończył... ____________________________________________________________ ... dokończył (?) raczej wykończył I był to bałwochwalczy BAŁWAN stojący również przy głównym ołtarzu katedry Łomżyńskiej... Tacy bałwani jak On(i) są w stanie wykończyć syna bożego a co dopiero przeciętnego zjadacza chleba (Eucharystycznego) Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia... ...religijnej indolencji tych którzy ociemniele klęczą przed swoimi arcy kapłanami ... O czym to świadczy ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Seks-edukator Trzaskowski betonuje Warszawę i ma w d.... wiewiórki. |
Właśnie, dziwna sprawa, bo zachodziłam do Danmedu i pani pielęgniarka nie potrafiła odpowiedzieć na moje pytanie. Ale rzeczywiście - już wiem, że przenieśli sie do Acera. Dziękuję!
|
|
tikitaka pod twoim poście się upewniłem że łomżyńskie pole buraczane dalej sie rozrasta i na nic się da dowartościowanie słuchając bluesa ale zyczę miłego wieczoru:)
|
|
A tam święto!i balangi.http://wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/Swiat/korea-polnocna-swietuje-urodziny-kima,5028648,11367858,fotoreportaz-maly.html#photo11368625
|
|
Poczytaj i będziesz wiedział:http://www.google.pl/#hl=pl&gs_nf=1&cp=18&gs_id=24&xhr=t&q=PWSIP+MILLER+%C5%82om%C5%BC%C4%85&pf=p&sclient=psy-ab&source=hp&pbx=1&oq=PWSIP+MILLER+%C5%82om%C5%BC%C4%85&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=5b42835c7e18843a&biw=1011&bih=526 rudy błazen z druhem
|
|
kto wie hhehhe
|
|
www.farmerama.pl
|
|
Mam te rzeczy od paru dni i chce sie ich pozbyc na jakims skupie dlatego pytam o takie miejsca w Łomży gdzie przyjmuja to i placa za to jakies grosze.Zbedne wypowiedzi wyzej od nosnie palenia glupa pozostawie bez komentarza.
|
|
coraz więcej przypadków zaczepinia starszych osób przez młodocianych wyrostków gdzie dochodzi do pobicia i okradzenia. Wiele osób tego nie zgłasza bo i tak policja ich nie odnajdzie. Trudno jest poruszac się po mieście już poz apadnięciu zmroku aby nie być w sposób wulgarny zaczepiony przez ,lodocianych wyrostków poszukujących pieniedzy na piwo i czy inne sprawy. Często kończy się to pobiciem i okradzeniem. Nie polecam wychodzić o tej porze na miasto bo własciwie opanowane ono jest przez młodociana gangi w kapturach. Policja juz chyba nie sprawuje kontroli nad tym co się dzieje na meiście. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |