Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy forumowe i nie tylko totalne, to produkt uboczny invitro? |
Janek kos , piszesz że wszyscy na pewno będą w yamie na karaoke. Pisz słonko za siebie, bo mnie tam nie będzie. Każdy lokal ma swoich amatorów. Już od dawna wiadomo, że blacharstwo i lanserstwo pokazuje się w yamie, ćwoki i bezguścia muzyczne gustują w klubie o wdzięcznej, italiańskiej nazwie Milano. Dobrze, że jest w tym smętnym mieście jakiś klub, w którym można posłuchać MUZYKI na żywo. Grajcie Yaniu, grajcie... może buraczane lomżyńskie pole muzyczne się trochę użyźni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy forumowe i nie tylko totalne, to produkt uboczny invitro? |
W końcu nie będe musiała jezdzić do H&M w Białym,ubrana są super i można kupić wszystko w jednym miejscu dla całej rodziny.Ja bym chciała jeszcze C&A.Może wreście będą normalne ceny,posezonowe wyprzedaże i nie będą te same ubrania z poprzedniego roku jak to u naszych sklepikarzy się praktykuje tylko nowe kolekcje.Na pewno większe Galerie przyciągną ludzi z okolic.Obawima się żeby z tego szumu nie powstała kolejna Stokrotka z nie ciekawymi sklepami,najlepiej żeby to były konkretne sieciówki.
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-02-12 11:32 wywal te obrazki debilu jak chcesz zeby z toba dyskutowac bo nie bede slęczyl i szukal miedzy nimi tekstu zeby zobaczyc cos tam natworzyl w chorej głowie __________________________________________________________ Szanowny przedmówco Jeszcze mnie nie zapytałeś czy Ja chcę dyskutować z Tobą bo ja przerastam poziom debila zarezerwowany przez medycynę dla tej choroby i określony na wiek 12letniego dziecka do którego to poziomu ciągle Tobie daleko. Oczywiście mogę się poniżyć do Twojego poziomu ale to będzie ze startą dla mądrzejszych od Ciebie - trochę szkoda tych ludzi których w ten sposób wyraźnie ignorujesz i wielokrotnie obrażasz czyniąc to z pobudek religijnych - to takie katolickie (?) leżące u podstaw Rzymsko katolickiej wiary - tylko u których podstaw (?). Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia ... ...historia dotycząca (kapłańskiej) religijnej ignorancji
|
|
Boczku nie będzie :-), zezowate mam nadzieję, że się pojawisz, bo ekipa już się zbiera na wieczór :-). Im więcej tym lepiej i w końcu się poznamy :-) ;p
|
|
Dziadostwo niesamowite. Właściciel (DOBRODZIEJ) ludziom z wypłat nie płaci a sam z rodzinką buja się na wczasach. Jak lubisz pracować za darmo to polecam. Zero poszanowania dla człowieka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |