Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Diabeł przebrał się w szaty tęczowe |
krzycho159 bylo od razu wskazac twoj zespol jeden z 3 wymienionych w ktorym jestes z pewnoscia czlonkiem, a nie zbedne rozkminy walisz dobra reklama! no ale auto reklam to juz na tym forum bylo!!! pomysl lepiej zeby pare zlotych wrzucic w naprawde dobra reklame i sie poprostu zareklamuj trzeba tylko w siebie uwierzyc!!! powodzenia zycze i duzo pracy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Diabeł przebrał się w szaty tęczowe |
I ja widziałam też i powiem wam że lubię takie klimaty.http://wkrecam.pl/artykul.php?artykul=11-kobieta-Fanka-Fanka%20Bocianka-%c5%81om%c5%bca-22
|
|
Autor: Andy C (---.org) Data: 15-02-12 19:23 Mr_Andrzej "o co tak naprawdę się chcesz zatroszczyć kosztem ludzi " ? ___________________________________________________________ Szanowny Andy C Nie bez powodu mnie zaczepiasz widząc we mnie godnego siebie uczestnika wspólnego dialogu inaczej byś mnie w poważnych sprawach krótko mówiąc olewał. A skoro tego nie czynisz to nie jesteś byle fiutem ale dojrzałym człowiekiem. Dlaczego uważasz że kosztem ludzi ? A nawet jeśli to jak myślisz kosztem których ludzi (?) - no śmiało - jestem przekonany że na pewno myślisz bo o bezmyślność Cie nie podejrzewam. A tak naprawdę odpowiadając na Twoje pytanie to o prawdę między innymi Tą prawdę zapomnianą w egocentrycznym Kościele egocentrycznych kapłanów tak samo egocentrycznych jak lansowana przez nich "egocentryczna religia" - obłudna religia obłudnych kapłanów bo religijna teoria rozmija się z religijną praktyką czyniąc ten Kościół rozlazłym i niespójnym. Andy C odpowiem na Twoje pytanie bo lubię trudne pytania i proste odpowiedzi mając szacunek dla tych którzy podejmują ze mną godny człowieka dialog na sposób Ludzki i Boski A to taka prosta odpowiedź na którą zapewne oczekujesz a raczej prosta prawda: „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” papież - Jan Paweł II "KOŚCIÓŁ - KLER jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi z ruchomości i nieruchomości które gromadzi przez wieki." alter ego - Jezus Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta historia religijna. Kapłanów nie było przy Bożym narodzeniu Oni byli przy Bożym ukrzyżowaniu które zorganizowali w dobrej WIERZE z troski o religijne - świątynne interesy - własne święte - nietykalne nieobliczalne, bezgraniczne interesy bezdusznie wzbogacane ludzkim kosztem.... ... w obliczu cierpień ludzkich dramatów i śmierci głodowej milionów chrześcijan również na religijnej Ziemi Łomżyńskiej O czym to świadczy ... Kasia..
|
|
a dla kolegi ktory zalozyl posta radze popytac po znajomych o jakis zespol obejrzec kilka plytek,wspolnie z narzeczona podjac odpowiednia decyzje i tyle,u mnie na weselu 8 lat temu gral zespol Robbins z Kolna bylo naprawde zajebiscie bo Andrzej ktory prowadzil wesele mial w sobie naprawde takiego kopa ze potrafil wyciagnac ludzi do zabaw konkursow itp,i tak naprawde mnie ani moich gosci za przeproszeniem guzik interesowalo czy zespol gra z podkladow plejbekow czy jeszcze tam cos najwazniejsze jest to aby kazdy sie dobrze bawil...bo wesele jest po to aby sie bawic a nie sluchac gitar bebnow czy tam innych instrumentow,moze czasy sie zmienia i na wesela bedziemy chodzic tylko po to aby ustac i patrzyc,sluchac i podziwiac jak zespol gra... wszystko w temacie!!!
|
|
to zalezy .. jesli tamte radio Ci sie podoba i moc oferowana przez nie Ci wystarcza to naprawiaj .. jesli natomiast chcesz czegos wiecej od swojego ca to zmien proste . jestes jakis niedogodzony jak baba rudy błazen z druhem
|
|
mr jesteś śmieciem andrzeju Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam tak jak w temacie:Ktory dostawca prądu najtanszy ? dzieki za odpowiedzi pozdrawiam
|
|
kurciak co tam złote tarasy , dom towarowy Harrods jak Londynie , lepiej by w Łomży postawili !
|
|
chodzi mi o tego kS.tomasza co pisze na forum
|
|
no właśnie nie płacę ...... ale byli ...
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej : Autor: -moderator- (---.opera-mini.net) Data: 15-02-12 22:53 mr jesteś śmieciem andrzeju a ________________________________________________________ taa... Tacy jak Ty zapewne produkują takie śmieci jak ja inaczej byś nie użył słów które świadczą o tym kim jesteś wobec człowieka którego traktujesz jak śmiecia mierząc go zapewne swoją miarą użyteczności a raczej bezużyteczności. Rzeczywiście już nawet w Łomży na tutejszym Rzymskokatolickim śmietniku niedawno umarł człowiek - zapewne chrześcijanin zapewne z katolickiej rodziny - parafianin jednej z tutejszych parafii. Być może w Łomży nie mieszkasz i nie rozumiesz tej lokalnej sytuacji która również była tematem w tutejszych mediach Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia... ...Przy odrobinie dobrej woli i jak zawsze w dobrej Wierze również z Syna Bożego kapłani rękami innych ludzi mogą zrobić śmiecia a co dopiero śmieciem zrobić zwykłego człowieka. O czym to świadczy ... Kasia..
|
|
brak kasy
|
|
BRAK NICKA, nareszcie napisałeś coś mądrego, tu się z Tobą zgadzam !
|
|
zezowate szczescie jescze troche i razem bedziemy parkowac w twoim garazu na zmiane
|
|
zygi1977, CZYTAJ UWAŻNIE ! Co mnie obchodzi ile ty masz latek, pytałem o gospodare , ile ha i ogonów ? , a nie o wyrobników, chyba, że ta " bańka" , to za ojcowiznę razem z parobkiem ma być.
|
|
Po co ta agitacja jak i tak wszyscy będą w yamie na karoke.
|
|
Nie polecamy OAZY : -)))
|
|
zawsze skończy się seksem i po co te pytanie-ktoś chce się oczyścić rudy błazen z druhem
|
|
jesli ktos (tak jak wy) reaguje nerwowo na dłowo ksiądz, świadczy to ni mniej nie wiecej o nieczystym sumieniu Kasia..
|
|
A co byka obchodzi jak się krowa cieli ? Co Was obchodzi KTO tam będzie kupował ? Od przybytku, głowa nie boli, za Wasze budują ?, niech się martwią inwestorzy . Inna sprawa, co tam będzie i jakie "cudo" postawią ?
|
|
Nie mylmy pojęć, INWESTOR ryzykuje swoim , a Wy jak się nie podoba, nie musicie tam kupować, macie takie genialne pomysły , to sami coś zróbcie !
|
|
ZS ja pytalam powaznie a jakos nie widze zebys mial cos normalnego do powiedzenia a wiec..... dzieki ruda rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |