Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szwedzki minister o Beacie Mazurek: Niech zajmie się polskimi złodziejami w Szwecji |
Ruth masz pole do działania - tyle pytań o "biznes" padło na tym forum. Ciepłego dnia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szwedzki minister o Beacie Mazurek: Niech zajmie się polskimi złodziejami w Szwecji |
Nawet w Białymstoku się zwijają galerie - tymczasem w Łomży budowa w najlepsze ...
|
|
Re: Szwedzki minister o Beacie Mazurek: Niech zajmie się polskimi złodziejami w Szwecji |
SMD to jeszcze nie ten etap dla mnie ^^. Potrzebuje niezminiaturyzowanych elementow. @Dali Nie skorzystam z okazji : )
|
|
a co myślicie o Magdalenie Grzymale?? z kierżkowej.
|
|
maja000 - tylko takie masz wymagania to kup sobie sama i zeżryj w samotności na pewno będzie ci dobrze smakował M_skarbek mysle ze to b. dobry pomysł :-) ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Kiedyś zaproponowała profesjonalne wybielenie zębów, ku zaskoczeniu dostałam zestaw do domu (do samodzielnego użycia) zapłaciłam 250 zł za zestaw na górną szczękę. Zdziwiło mnie jednak jak znalazłam taki sam zestaw w komplecie na obie szczęki na allegro za 80 zł podobna cena była w sklepie medycznym. Użyłem 2 razy i musiałem odłożyć z powodu podrażnienia dziąseł. Po tym fakcie nikt z mojej rodziny, ani znajomych nigdy więcej nie korzystał z jej usług. Osobiście polecam co jakiś czas zmieniać dentystę - tak profilaktycznie. Kiedyś poszedłem do pewnej Pani wyleczyć ząb, potem drugi, kolejny i kolejny... zdziwiło mnie że mam aż tyle ubytków. Zmieniłem dentystę i okazało się, że ząbki są zdrowe, a owa dentystka wyciągała tylko kaskę. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
delfinka20... tzn. anka morda w kubel
|
|
allegro.pl :)
|
|
Ja wolę zapłacić 100 zł i mieć dobrze zaleczony ząb. Ja polecam Panią stomatolog Monikę Chojnowską chodzę do niej od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Na dodatek gabinet jest nowocześnie wyposażony co jest również ważne.
|
|
Gratulacje dla chłopaka, który zrobił bardzo ciekawy prezent dla swojej kobiety :) Bardzo pomysłowe :D
|
|
Adaptacje może Ci także zroboć projektant po Budownictwie z uprawnieniami, może być troche taniej, ale musisz się dopytać.
|
|
Czyżby Tomasz pod łazienką w kolejce się już ustawił? ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |